Početna Home Zakrivljeni monitor – LG novi monitori

Zakrivljeni monitor – LG novi monitori

Panasonic TV

Trio koji će zvanično biti predstavljen na IFA sajmu u Berlinu čine modeli 34UC97, 31MU97 i 24GM77.
Najveći je dijagonale 34 inča, sa zakrivljenim IPS ekranom odnosa strana 21:9, Quad HD rezolucije (3440 x 1440 tačaka). Namenjen je pre svega profesinalnim fotografima i snimateljima, jer njihov posao zahteva izuzetnu preciznost i visok nivo detalja, a 34UC97 na jednoj velikoj površini omogućava istovremeni prikaz više programa. Kompatibilan je sa PC i Mac računarima.
Srednji monitor u ovoj grupi ima ekran dijagonale 31 inč, i spada u grupu „Digital Cinema 4K“, jer ima 4K rezoluciju (4096 x 2160 piksela). IPS kvalitet pruža vrlo jasnu sliku, širok ugao gledanja i prikazuje 99% Adobe RGB spektar boja. Takođe, ima i Dual Color Space funkciju, kao i True Color Pro softver za kalibraciju.
Najmanji, dijagonale 24 inča, spada u grupu monitora za igranje igara. Kod njega je specifična brzina osvežavanja slike – ide čak do 144Hz, pa se i najintenzivnija akcija može videti do poslednjeg detalja, bez zamućivanja. LG Dynamic Action Sync režim drastično povećava brzinu reakcije, čime omogućava igraču da brže reaguje na ono što se dešava na ekranu. Ostale važne funkcije uključuju Black Stabilizer, koji omogućava konzistentnost crne boje kroz različite scene i Game Mode, koji poseduje tri podešavanja koja se mogu primeniti brzo i jednostavno pritiskom tastera na monitoru. Funkcija Motion 240, kreirana ekskluzivno za ovaj Gaming monitor, minimalizuje zamagljenost uz brzinu reakcije manju od 1ms.

ATV & NAUTICA 2020