Louis Vuitton je predstavio svoj sledeći iskorak u sferu tehnoloških proizvoda.

U pitanju je Horizon Light Up zvučnik od 2.890 dolara koji manje liči na gedžet ili komad odeće visoke mode, a više na artefakt nepoznate kosmičke snage iz sledećeg Marvelovog filma.

U kompaniji Louis Vuitton kažu da je ideja da Horizon zvučnik služi kao umetnički centralni detalj u vašoj dnevnoj sobi ili nekoj drugoj prostoriji, kao jedinstveni spoj mode i tehnologije koji za cilj ima da izazove status quo po pitanju izgleda prenosivih zvučnika, cilj koji je nesumnjivo ispunjen.

Ali uz konstrukciju od stakla, nerđajućeg čelika i kože, sa 35 LED svetiljki i tradicionalnim simbolima i logoima ovog brenda istaknutim na praktično svakoj površini ovog zvučnika, ukupni efekat manje podseća na diskretan, premijum zvučnik po kakvom su poznate kompanije poput Bang & Olufsen a više podseća na „misteriozni svemirski artefakt“.

U kompaniji kažu da je Horizon zvučnik inspirisan jednako vanzemaljskom Toupie (čigra) tašnom koja ima sličan dizajn u NLO fazonu.

Uprkos bizarnom izgledu i astronomičnoj ceni, reklo bi se da je Louis Vuitton zapravo napravio prilično dobar zvučnik, makar sa tehničke strane.
Horizon zvučnik ima sabvufer od 7,6 cm, dva tvitera od po 1,9 cm, tri mikrofona za glasovne pozive i bateriju sa kojom možete da puštate muziku do 15 sati sa jednim punjenjem.

Tu su takođe i stanica za punjenje sa displejom, kao i podrška za Bluetooth 5.1 i AirPlay 2 za bežično povezivanje. Može čak i da se puni preko USB-C kabla.

Prethodni tekstHonda CRF250RX za 2021. godinu
Sledeći tekstSPX 230

Leave a Reply