Početna Igrice Call of Duty Black Ops 3

Call of Duty Black Ops 3

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Svake godine novembar je rezervisan za novi nastavak jedne od najvećih franšiza u gejming industriji na svetu – Call of Duty. Za ovogodišnji Call of Duty: Black Ops 3 zaslužan je Treyarch, razvojni tim koji neki smatraju zaslužnim za najkvalitetnije Call of Duty naslove. Call of Duty: Black Ops III sastoji se od tri osnovne celine: single player kampanje, zombi moda i multiplayera. Izdavači su od samog početka ulagali velike nade u multiplayer, a posebno у Zombi mod, koji se do sada pokazao kao pun pogodak, a ni ovog puta neće razočarati!

Još jedna novina ove godine je razlika u igrama u zavisnosti od platfоrme. Naime, prvi put će vlasnici konzola prethodne generacije (Xbox 360 i PlayStation 3) dobiti igru bez single player komponente, već samo sa multiplayerom. Ovo nije veliki nedostatak, jer kao što smo naveli, najvažnija i jeste multiplayer kampanja, koja se ne može porediti sa single player opcijom.

Samsung 50 godina

Prvi put je u franšizi moguće birati pol i etničku pripadnost lika, a single player kampanja prati tim Black Ops vojnika koji odlaze u Etiopiju radi spasavanja talaca. Posle toga se prati njihov razvoj i borba protiv ozloglašenih korporacija koje žele da vladaju svetom.

Kristofera Meloni (iz serije Law&Order) predvodi glumačku ekipu i čini igru znatno zanimljivijom. Ovo je svakako još jedan naslov ove franšize koji neće razočarati 12 miliona igrača širom sveta.

Proizvođač: Activision
Platforma: PC, PlayStation3, PlayStation4, XBox 360, XBox1

Leave a Reply