Početna Igrice Dark Souls 2

Dark Souls 2

ATV & NAUTICA 2020

Dark Souls 2 je treći nastavak serijala. Nakon Demon’s Souls i Dark Souls, treći deo ispunio je sva očekivanja fanova i više od toga. Iako su obe igre Dark Souls smeštene u istom mračnom kraljevstvu, novine koje donosi Dark Souls 2 jednostavno daje potpuno novi osećaj istraživanja i otkrivanja.

Ovo je jedna od najtežih igara svih vremena i u skladu sa očekivanjima, ni ovaj deo nije razočarao ljubitelje žanra i franšize. Zamke vrebaju iza svakog ćoška, a smrt koja nastupa iskusnom igraču će dati priliku da se uči na svojim grešaka kada kreće iznova u avanturu na ivici svoje fotelje. Naravno, svaki početak je težak, jer se svaka greška skupo plaća, ali to opet upornima daje nova znanja i vodi do cilja.

ATV & NAUTICA 2020

Igra je dobila najveće ocene za grafiku, zvuk, scenario, sadržaj i sam osećaj.

Priča je smeštena u mračni svet kraljevstva Drangleic u kojoj igrač u ulozi nemrtvog ima cilj da sakupi što više duša kako bi skinuo kletvu. Na početku igre omogućen je izbor pola, fizičkog izgleda i klase, što će dalje odrediti različite statistike i startnu opremu.

Igrači se pripremaju za nove pohode u Majulu, koji na prvi pogled predstavlja mali predah, ali samo na prvi pogled, jer će i tu dolaziti do novih likova i skrivenih zamki.

Istraživački duh će biti dostojno nagrađen, ali će isto tako manjak truda ostati uskaćen za mnoge mogućnosti. Najbolje je učiti na svim greškama, koje se skupo plaćaju i iskoristiti sve koriste savete koji se dobijaju na početku.

Proizvođač: Namco Bandai Games
Platforma: PC, PS3, XBOX One

Leave a Reply