Početna Igrice Disney Infinity 3.0

Disney Infinity 3.0

ATV & NAUTICA 2020

Krajem avgusta izašla je nova igra iz franšize Disney Infinity. Prvo početno pakovanje obuhvata sve do sada snimljene epizode Star Wars filmova, pod nazivom Twilight of the Republic. Važno je spomenuti da su sve stare figure kompatibilne sa novim nastavkom, a Disney Infinity porodica od ovog izdanja pored klasičnih Disney, Disney•Pixar i Marvel likova, prvi put predstavlja Lucasove Ratove zvezda. Ova porodična igra će obuhvatiti tri Star Wars seta za igru: set iz epizoda I-III, dok će se radnja drugog odvijati u originalnoj trilogiji (epizode IV-VI), a treći set koji će izaći ove zime biće baziran na novom filmu Star Wars: The Force Awakens.

Dodatni setovi za igru će omogućiti nova okruženja, uključujući Disney•Pixar Play Set baziran na novom animiranom filmu Inside Out, i Marvel Play Set sa Hulkbuster Iron Man, Ultron i ostalim Marvel likovima, poboljšan Toy Box sa novim multiplejerom Toy Box Expansion igrama, Toy Box Speedway (kart racing) i Toy Box Takeover (akcija-avantura), uz dodatne figure omiljenih likova Disney sveta, kao što su Miki, Mini, Sem Flin i Kora iz Trona, kao i Mulan, Olaf i mnogi drugi.

ATV & NAUTICA 2020

Saradnja sa kompanijom Lucasfilm će omogućiti autentično iskustvo iz sveta Ratova Zvezda, sa legendarnim doživljajima i likovima. Svaki od Star Wars Play setova će doneti drugačije doživljaje, gameplay, okruženje i likove. Star Wars: Twilight of the Republic Play Set će omogućiti borbe džedaja, u kojima će igrači koristiti Silu i svetlosne mačeve u epskim bitkama, kao i usavršavati svoje borilačke veštine uz Ahsoka Tano, Anakina Skywalker, Obi-Wan Kenobija, Yodu i Darth Maula. Star Wars: Rise Against the Empire Play Set će igrače povesti u intergalaktičku misiju sa legendarnim likovima kao što su Luke Skywalker, Princess Leia Organa, Han Solo, Chewbacca i Darth Vader, dok lete X-wing fajterima i naravno upravljaju čuvenom letelicom Millennium Falcon u borbi sa stormtruperima, ili istražuju misije na planetama kao što su Tatooine, Hoth i Endor. U ovoj porodičnoj igri, roditelji će sa svojom decom imati mogućnost da se bore kao džedaji ili da se priklone tamnoj strani sile.

Proizvođač: Disney Interactive
Platforma: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, PC, iOS, Android

Leave a Reply