Početna Igrice Disney Infinity 3.0 Star Wars The Force Awakens Play Set

Disney Infinity 3.0 Star Wars The Force Awakens Play Set

blank
ATV & NAUTICA ATV

Disney Infinity 3.0 je ove godine prvi put u okviru svoje franšize poveo igrače kroz neverovatan svet Star Wars univerzuma. Sistem dodatnih misija, to jest expanzija, za Disney Infinity 3.0 dolazi u obliku Play Set-a. Oni se sastoje od dve figure, novih likova sa kojima možete igrati i nove, odvojene kampanje, koje su vezane za te karaktere u obliku kristala koji se postavlja na portal. Sistem igranja je ostao isti, iz Play Set-a je potrebno staviti „kristal“ koji sadrži kampanju jednog ili oba nova karaktera koje dobijate uz ovaj paket, i započinjete svoju avanturu.
Starter Pack se pojavio sa kampanjom pod nazivom Twilight of the Republic, o kojoj smo već pisali. Drugi Play Set nosi naziv Rise Against the Empire, a dan nakon premijere sedme epizode Ratova Zvezda u prodaji će se naći i The Force Awakens Play Set. Kuriozitet je da je ovo jedina video-igra ove godine koja je bazirana na poslednjoj epizodi jedne od najvećih franšiza na svetu.  

Rise Against the Empire sadržao je nezaboravne trenutke iz originalne Star Wars trilogije. Dok Twilight of the Republic obuhvata avanture iz novih filmova, odnosno prve tri epizode, svaki deo sa sobom donosi dodatne legendarne likove i dobro poznate krajolike i misije.

ATV & NAUTICA 2020

Svaki Star Wars Play set će doneti drugačije doživljaje, gameplay, okruženje i likove. Star Wars: Twilight of the Republic Play Set će omogućiti borbe džedaja, u kojima će igrači koristiti Silu i svetlosne mačeve u epskim bitkama, kao i usavršavati svoje borilačke veštine uz Ahsoka Tano, Anakina Skywalker, Obi-Wan Kenobija, Yodu i Darth Maula. Star Wars: Rise Against the Empire Play Set će igrače povesti u intergalaktičku misiju sa legendarnim likovima kao što su Luke Skywalker, Princess Leia Organa, Han Solo, Chewbacca i Darth Vader, dok lete X-wing fajterima i naravno upravljaju čuvenom letelicom Millennium Falcon u borbi sa stormtruperima, ili istražuju misije na planetama kao što su Tatooine, Hoth i Endor. U okviru The Force Awakens Play Set-a pojaviće se figure Fina i Rej, dok se sve ostalo još uvek drži u tajnosti. Igra će izaći 18. decembra, a dodatno će se prodavati i likovi Kylo Ren i Poe Dameron. Nama ostaje da izdržimo još malo do premijere.

Proizvođač: Disney Interactive
Platforma: PlayStation4 i PlayStation3, Xbox One i Xbox 360, Wii U, PC i iOS i Android

Leave a Reply