Početna Igrice Disney Infinity 3.0

Disney Infinity 3.0

Panasonic TV

Star Wars univerzum će se priključiti Disney, Disney-Pixar i Marvelu u novom nastavku popularne video-igre Disney Infinity 3.0, čije se starter pakovanje očekuje. Ova porodična igra obuhvatiće tri Star Wars seta za igru: set iz epizoda I-III, dok će se radnja drugog odvijati u originalnoj trilogiji (epizode IV-VI), a treći set koji će izaći ove zime biće baziran na novom filmu Star Wars: The Force Awakens.

Dodatni setovi za igru će omogućiti nova okruženja, uključujući Disney-Pixar Play Set baziran na novom animiranom filmu Inside Out, i Marvel Play Set sa Hulkbuster Iron Man, Ultron i ostalim Marvel likovima, poboljšan Toy Box sa novim multiplejerom, Toy Box Expansion igrama, Toy Box Speedway (kart racing) i Toy Box Takeover (akcija-avantura), uz dodatne figure omiljenih likova Diznijevog sveta, kao što su Miki, Mini, Sem Flin i Kora iz Trona, kao i Mulan, Olaf i mnogi drugi.

ATV & NAUTICA 2020

Saradnja sa kompanijom Lucasfilm će omogućiti autentično iskustvo iz sveta Ratova zvezda, sa legendarnim doživljajima i likovima. Svaki od Star Wars Play setova će doneti drugačije doživljaje, način igranja, okruženje i likove. Star Wars: Twilight of the Republic Play Set će omogućiti borbe džedaja, u kojima će igrači koristiti Silu i svetlosne mačeve u epskim bitkama, kao i usavršavati svoje borilačke veštine uz Ahsoka Tano, Anakina Skywalker, Obi-Wan Kenobija, Yodu i Darth Maula. Star Wars: Rise Against the Empire Play Set će igrače povesti u intergalaktičku misiju sa legendarnim likovima kao što su Luke Skywalker, Princess Leia Organa, Han Solo, Chewbacca i Darth Vader, dok lete X-wing fajterima i naravno upravljaju čuvenom letelicom Millennium Falcon u borbi sa stormtruperima, ili istražuju misije na planetama kao što su Tatooine, Hoth i Endor. Fanovi će imati mogućnost da igraju sa svim Star Wars likovima u svim Star Wars Play setovima.

Sve figure i Power Discs iz prvog i drugog nastavka Disney Infinity biće kompatibilne sa Disney Infinity 3.0.

Proizvođač: Disney Interactive
Platforma: PlayStation4, PlayStation3, Xbox On, Xbox 360, Wii U, PC, iOS, Android

Leave a Reply