Početna Igrice Fallout 4

Fallout 4

blank
ATV & NAUTICA 2020

Fallout 4 je definitivno najiščekivanija igra ove godine, što i ne čudi ako se ima u vidu da je prethodni nastavak izašao pre sedam godina, tako da fanovi nisu mogli da dočekaju da zaigraju četvrti deo ovog novembra. Ova legendardna postapokaliptična RPG igra ove godine je izašla u specijalnom izdanju neposredno pre lansiranja četvrtog dela pod nazivom Fallout Anthology, u obliku atomske bombe koja sadrži prva tri nastavka. A u duhu fandoma limitiran broj Pip Boy narukvica prodat je u rekordnom roku (srećni vlasnici znaju koju vrednost je već dostigla). Narukvica funkcioniše uz pomoć PipBoy aplikacije, koju igrači mogu da koriste za upravljanje inventarom, mapom i ostalim opcijama, uz pomoć smartfona naravno.

Kada se izuzmu Valve igre (Dota 2, Counter Strike: Global Offensive), Fallout 4 je po lansiranju najpopularniji i najuspešniji Steam naslov. 445.546 igrača se simultano prijavilo u igri od njenog lansiranja, što je najbolji rezultat u istoriji platforme (prethodni nosilac rekorda bio je Grand Theft Auto V sa 360.761 igrača).

ATV & NAUTICA 2020

Još jedan interesantan podatak je da sama igra ima više od 111.000 dijaloga, što je više od Fallout 3 i The Elder Scrolls V: Skyrim zajedno! Kao i svaki Fallout počinje nuklearnim ratom, gde ste sklonjeni u sklonište sa svojom porodicom. Budite se nakon 200 godina, bez porodice, i krećete u istraživanje Wastelanda. Ukoliko neke prijatelje niste viđali ili se nisu oglašavali na društvenim mrežama, upravo su tamo bili, tek da budete u toku.

Proizvođač: Bethesda
Platforma: Xbox One , PlayStation 4, PC

Leave a Reply