Početna Igrice GTA V

GTA V

ATV & NAUTICA 2020

Ova popularna igra je konačno izašla za PC, donoseći još bogatiju unapređenu verziju u odnosu na prvobitnu verziju koja je izašla prošle godine za konzole. Naravno da je poređenje sa GTA IV u trenutku kada je GTA V izašao bilo neminovno, a ovog puta je moguće porediti sa zadovoljstvom opsega koji donosi PC verzija. Ako je GTA V doneo potpuno drugačije likove, još lošije momke, GTA V PC donosi još više slobode uz mnoštvo opcija uz visok nivo produkcije. Radnja je smeštena u sunčanu metropolu Los Santos, okružen brdima, prirodom i naravno plažama južne Kalifornije. Vreme dešavanja je sadašnjost, a grad je prepun raznih gurua samopomoći, starleta i drugih selebritija, zamišljen kao nekadašnja Meka zapadnog sveta, koja se sada muči sa preživljavanjem u eri ekonomske nesigurnosti i jeftinih televizijskih reality programa.

Usred svih ovih previranja, tri različita kriminalca krče sebi put u borbi za preživljavanje i uspeh: Frenklin – ulični prevarant u potrazi za pravom prilikom da se dobrano obogati; Majkl – bivši robijaš čije penzionisanje ne prolazi baš ružičasto i Trevor – manijakalni nasilnik koji se vodi žudnjom za petparačkim reckama i sledećim velikim dobitkom. Kada ostanu bez drugih opcija, ova banda rizikovaće sve u opasnim misijama koje bi ih mogle obezbediti do kraja života.

ATV & NAUTICA 2020

Multiplayer verzija će omogućiti da sa pravim ili virtuelnim prijateljima uživo pratite sukobe sa policijom, koji se upravo dešavaju u tom trenutku. PC verzija takođe donosi i rediteljski mod u kojem možete da kreirate filmove i kontrolišete scene.

Krvavo, brutalno nasilno, sa masnim humorom, golotinjom, psovkama, jednom rečju: seks, droga i rokenrol. Grand Theft Auto 5 je remekdelo u svetu video igara, a PC verzija je najbolji način da se to iskusi.

Uz sve rečeno, ne čudi da je na IGN-u igra dobila čistu desetku, a ostaje da se i sami uverite u to.

Proizvođač: Rockstar
Platforma: PC

Leave a Reply