Početna Igrice Hitman, po prvi put epizodista

Hitman, po prvi put epizodista

Popularni plaćenik se vraća na ekrane naših računara. Međutim, po prvi put je sadržaj razbijen na epizode, pa tako možemo da igramo samo prvi deo, smešten u Parizu. Stavljeni ste u ulogu Agenta 47 kome je zadatak i dalje da se infiltrira, identifikuje mete i efikasno ih eliminiše.

Poklonike serijala može radovati činjenica da postoji dosta načina da se ciljevi ostvare. Da li želite da pravite frku i da u opštoj gunguli okušate sreću u jurnjavi za metom; da joj postepeno priđete i tiho eliminišete na bezbednoj lokaciji, ili ćete pak sipati otrov u piće? Izbor je na vama, kao i izbor pristupa. Na raspolaganju su vam tri mape. I tu dolazimo do glavnog problema.
Nakon dva sata igranja, dolazite do kraja. Odluka da se igra razbije u epizode je loša, budući da ćete se vrlo verovatno ohladiti od igranja dok izađe sledeća epizoda, a i sa psihološke strane je teško očekivati da igračima pažnja bude držana toliko dugo, čak i najvećim fanovima igre.

Najbolji telefoni 2019

Doziranje na kašičicu je donekle olakšano „Escalation“ misijama koje se pojave nakon prelaska epizode, a koje predstavljaju neku vrstu sandbox igranja Hitmana. Međutim, i pored raznovrsnosti, i one vremenom dosade. Upravo je šteta što se toliko radilo na raznovrsnosti i opcijama koje doprinose uživljavanju u svet i zanimljivosti samog igranja, da bi se nakon par sati sve prekinulo, do čekanja na narednu epizodu. Statistike pokazuju da igrači retko kada igraju ovakve igre duže od tri epizode, a hoće li Hitman razbiti konvenciju sa planiranih sedam, vreme će pokazati. Sasvim je sigurno da će utisak biti daleko povoljniji kada se sve epizode budu pojavile, a igra bude kompletirana…

Izdavač: Square Enix
Platforma: PS4, XBOX, Steam

Leave a Reply