Početna Igrice Nova lokacija vodeće “gejming” kompanije!

Nova lokacija vodeće “gejming” kompanije!

blank
ATV & NAUTICA ATV

Kompanija Ubisoft, jedan od vodećih studija u industriji zabave, zabeležila je značajan rast u prethodnom periodu zbog čega se studio u Beogradu seli u novu poslovnu zgradu koja se prostire na 2.000 kvadratnih metara i nalazi se u centru srpske prestonice.

Nove kancelarije ne samo da povećavaju vidljivost studija na lokalnom tržištu, već i podržavaju strategiju rasta Ubisoft Beograd studija kroz veće angažovanje lokalnih talenata i dodatno povećanje broja pozicija u svim sektorima, uključujući i najnoviji sektor za umetnički i dizajn igara i nivoa (Art, Game & Level Design), kao i sektor za razvoj i testiranje. Trenutni fokus kompanije je da značajno proširi programerski tim, zaposli više 3D modelara za umetnički sektor i proširi tim za razvoj i testiranje.

ATV & NAUTICA 2020

Od otvaranja studija u Beogradu, tim je radio na različitim projektima kao što su PC verzija Ghost Recon Wildlands, the Player versus Player Ghost War mode for Ghost Recon Wildlands, Steep: Road to the Olympics nastavak i nedavno lansirana The Crew 2 igra.

blank
Nenad Tešović, pomoćni producent UBISOFT Beograd

Nenad Tešović
pomoćni producent, Ubisoft Beograd

Nenad je počeo sa radom u kompaniji Ubisoft 2015. godine kao Senior Engine programer na adaptaciji Ghost Recon Wildlands igre za PC. Ubrzo je unapređen u glavnog programera za Engine tim u Beogradu i na toj poziciji je zadužen za efikasnu saradnju između timova u Bukureštu i Beogradu.

Sa te pozicije je Nenad prešao na poziciju pomoćnog producenta na PC verziji za Ghost Recon Wildlands igru, gde je bio zadužen za ispunjenje standarda kvaliteta prilikom objavljivanja igre. Njegov naredni projekat, igra Steep, takođe je uspešno isporučen zahvaljujući njegovom predanom radu, efikasnoj saradnji i insistiranju na kvalitetu.

O studiju Ubisoft Beograd
Ubisoft je jedan od lidera u industriji zabave, sa bogatim portfoliom svetski poznatih brendova. Misija timova koji rade u Ubisoft studijima širom sveta je posvećenost kreiranju originalnih i upečatljivih gejming iskustava na svim platformama.

Ubisoft Beograd je otvoren 2016. godine i predstavlja važan stub gejmerske industrije u Srbiji. Ovaj studio je radio na razvoju najvećih AAA igara, kao što su Ghost Recon Wildlands, Steep ili The Crew 2.

Leave a Reply