Početna Igrice Skylanders Superchargers

Skylanders Superchargers

Skylanders donosi novu revoluciju u svetu video-igara u okviru najpopularnije dečije video-igre na konzolama, i to najavom datuma izlaska novog nastavka Skylanders pod nazivom SuperChargers 25. septembra na evropskom tržištu. Activision Publishing, Inc, podružnica Activision Blizzard, Inc, lider na tržištu oživljavanja igračaka u video-igrama, proširiće franšizu predstavljanjem vozila i potpuno novog načina za istraživanje magičnog sveta Skylands.

Za volanom moćnih vozila za kopno, vodu i vazduh, Portal Masteri će doživeti adrenalinsku avanturu nikada viđenu do sada. Deca će moći da jure po putevima Skylandsa, da se trkaju i bore, spuštaju niz vodopade, rone i naravno lete u raznim vazdušnim akrobacijama. Developer igre Vicarious Visions – Skylanders SuperChargers je najavio uzbudljivu igru, prepunu različitih avantura (kako u vozilima, tako i u hodu), borbe, slagalice, mini igre, aktivacije, naravno u potpuno novom okruženju.

TOP 5 App za bolje pamcenje

Pomoću magičnog portala na koje se figurica postavi i oživi na ekranu, sada će po prvi put oživeti i prevozna sredstva. Koje dete nije maštalo o vozilima sa neviđenim mogućnostima i moćima, kao i o avanturama koje mogu doživeti? Skylanders SuperChargers će upravo ostvariti te snove.

Skylanders SuperChargers će predstaviti i potpuno nove heroje, pod nazivom SuperChargers, koji će imati nove poteze, moćne napade i potpuno nova oružja. Ovi heroji – SuperChargers takođe će imati i specijalne sposobnosti tokom igre, koje će pomoći Portal Masteru da se bori protiv glavnog negativca – Kaosa. SuperChargers će doneti 20 novih heroja i 20 novih vozila.

Igrači će moći tokom igre da nadograde sva vozila sa novim moćima i oružjima. Za ultimativno igračko iskustvo, kombinacija SuperCharger Skylander figure sa namenskim vozilom otključaće eksluzivni mod koji će još više poboljšati performance heroja i njegovog vozila. Ova vozila se neće koristiti samo za oživaljavanje u video-igri, već će svojim performansama (pokretnim delovima, točkovi koji se okreću i slično) pružiti deci dodatnu zabavu mimo ekrana. Novi nastavak Skylanders SuperChargers podržaće sve do sada dostupne figure (a ima ih više od 300) iz prethodnih delova, i sve će moći da upravljaju novim vozilima.

U duhu najave, ikona akcionog sporta i reli šampion Travis Pastrana učestvovao je u Skylanders SuperChargers trajleru.

Proizvođač: Activision
Platforma: Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, iOS

Leave a Reply