Početna Igrice StarCraft 2 Legacy of the Void

StarCraft 2 Legacy of the Void

blank
Panasonic TV

Najnovija ekspanzija za StarCraft II, Legacy of the Void, u prvih 24 časa nakon lansiranja prodata je u impresivnih milion primeraka. Blizzard je StarCraft II ekspanzije pretvorio u samostalne naslove, tako da za njihovo igranje više nije neophodna osnovna igra ili prethodne ekspanzije. Preporučujemo da isprobate Whispers of Oblivion, solidni i besplatni prolog koji će vas tokom tri misije uvesti u priču Legacy of the Voida.

Legacy of the Void donosi završetak velike StarCraft 2 priče, koja se proteže kroz tri epizode i traje duže od 6 godina. Donosi 19 misija borbe protosa da odbrane svoju zemlju. Omogućena je kontrola čak i Spear of Adun, zatim istraživanje nove i do sada nepoznate planete, plus šest novih jedinica u multiplayer modu, provera svih izmenjenih jedinica iz Wings of Liberty i Heart of the Swarm uz bitke na nekoj od 10 novih mapa.

ATV & NAUTICA ATV

Co-op multiplayer mod nudi kooperativnu igru sa prijateljima, pomoću biranja jednog od dostupnih StarCraft šampiona, koji će odrediti i način na koji igrate ove misije. Drugi multiplayer mod, Archon, omogućava da dva igrača kontrolišu jednu bazu, odnosno jednu stranu u borbi. Sve u svemu, prava stvar za ljubitelje StarCrafta i novi sati i sati zabave.

Proizvođač: Blizzard
Platforma: PC

Leave a Reply