Početna Igrice Witcher 3 Wild Hunt

Witcher 3 Wild Hunt

Panasonic TV

Velika igra koja se se nestrpljenjem očekuje ovog meseca je i Witcher 3 Wild Hunt. Wild Hunt će kompletirati trilogiju ove RPG akcije. Ceo serijal je već pobrao hvale za scenario i likove, zaplete i neverovatano novo okruženje. Witcher 3 će doneti još veći svet (spominje se čak 30 puta veći svet sa više od 100 sati igranja).

Witcher 3 će pratiti Geraldovu priču, natprirodnog super moćnog lovca na čudovišta. Njegov zadatak je da nađe dete koje se spominje u predskazanju, devojčicu pepeljaste kose, koja je živo i veoma nesvakidašnje oružje, koje svi žele da kontrolišu. U međuvremenu, misteriozne avetinjske figure – The Wild Hunt – stižu u grad, rat besni između Nilfgaard imperije i Severnog Kraljevstva.

ATV & NAUTICA 2020

Ogroman novi svet će biti otvoren, tako da će moći da se ide bilo gde, sa smenom dana i noći i različitim vremenskim prilikama, borbe u realnom vremenu različitim oružjima i naravno magijom uz različita ometanja ispunjenja glavne misije: krčme da se popije piće, igre kartama i različiti problemi koji će se rešavati uz novčanu nagradu. Ovo će biti i kraj Geraldove priče, ali sigurno neće biti kraj Witcher avantura.

Proizvođač: CD Project Red
Platforma: PC, PS4, XB1

Leave a Reply