Početna Igrice WOW Legion

WOW Legion

Nova ekspanzija jedne od najvećih franšiza na svetu World of Warcraft bila je ekskluzivno najavljena na najvećoj evropskoj gejming konferenciji – Gamescom 2015 (o čemu smo već pisali). U svetu gejminga, najiščekivaniji film sledeće godine biće World of Warcraft. U novembru je na tradicionalnom BlizzConu prikazan i dugoočekivani trejler filma i naravno novi trejler za ekspanziju Legion, koja je bila u centru pažnje tokom konvencije.

Novi sinematik za ekspanziju doneo je bitku u kojoj se jedno pored drugog bore Sylvanas i Varian Wrynn, dok okolo padaju Infernalni. Malo je reći koliko su fanovi bili oduševljeni i jednim i drugim.

Najbolji telefoni 2019

Legion je najveći dodatak za MMORPG do sada, a od noviteta će uvesti demon hunter klasu, inspirisanu čuvenim likom Illidan Stormrage. Takođe, nova ekspanzija će podići i nivo do kojeg gejmeri mogu da stignu na 110. Beta verzija se očekuje do kraja godine, a u toku je prednaručivanje, koje će vlasnicima omogućiti heroja 100. nivoa. Igrače očekuju mnogi noviteti, među kojima su novi kontinent – Slomljena ostrva (Broken Isles), nova klasa karaktera – lovac na demone (Demon Hunter), dostizanje 110. nivoa, nova oružja (Artifact weapons)… Svaka klasa će dobiti i svoju halu (Class Order Halls), a biće uveden i novi PvP sistem časti (PvP Honor system). Naravno, igrače očekuju i nove tamnice, bosovi i misije.

Proizvođač: Blizzard
Platforma: PC

Leave a Reply