Početna Broj 175 Računari za elektronsko plaćanje

Računari za elektronsko plaćanje

blank
ATV & NAUTICA ATV

HP EliteBook 850
Bitno tanji i lakši od ranijih modela, a opremljen je opcijama važnim za poslovanje. Baterija traje ekstremno dugo, za ljude koji su dosta u pokretu i koji ne vide punjač svaki dan. Osiguravaju radno iskustvo dostojno menadžera. Ovaj ultrabook ima ugrađen čitač pametnih kartica (smart card), čime se povećava funkcionalnost. Ekran je od 15,6 inča, FHD rezolucije, ima snažan procesor i profesionalnu grafičku karticu. Kućište je spolja obloženo magnezijumom, a iznutra pojačano legurom aluminijuma.

4zu3_HP_EliteBook_Folio_1040_G2_Teaser

ATV & NAUTICA ATV

HP EliteBook Folio 1040 G1
Lagani kompozitni materijali korišćeni za izradu Folio 1040 G1 su zaslužni za malu težinu i veliku čvrstinu. Otporan je na ekstremne vremenske i radne uslove, a kao opcija je podrška za 3G i 4G mreže. Takođe je instaliran i smart card čitač, zajedno sa pratećim softverom koji olakšava njegovu upotrebu. Pored očitavanja kreditnih, može čitati i druge identifikacione kartice, čime se povećava sigurnost korišćenja računara. Procesorska snaga je na očekivanom nivou, zajedno sa radnom i operativnom memorijom, dok rezolucija ekrana od 14 inča ide i do 1920×1080.

dell-latitude-e5250-5250-5076-_ien217201

Dell Latitude E5250
Dell Latitude E5250 pruža veću produktivnost i efikasnost rada korisnika u svakodnevnom životu. Ovaj model poseduje LED ekran sa dijagonalom 12.5“ inča, anti glare displej koji smanjuje reflektujuću količinu svetla i čini gledanje ekrana prijatnijim. Snažan Intel Core i5 procesor donosi brže vreme učitavanja, dok kombinacija 8GB RAM memorije i SSD-a od 500GB nudi savršen spoj performansi za rad u različitim uslovima i mogućnost čuvanja širokog spektra fotografija, omiljenih filmova, muzike i instaliranja različitih igara. Dell Latitude model E5250 olakšava elektronsko plaćanje, zahvaljujući ugrađenom smart card reader slotu tzv. čitaču pametnih kartica. Na ovaj način, imate mogućnost da sva plaćanja izvršite koristići svoj laptop računar, što vam u svakom slučaju umnogome štedi vreme ali i novac. Intel HD Graphics grafički sistem pruža specijalne audio-vizuelne efekte, a dugotrajna litijum-polimerska baterija omogućava višesatni i pouzdan bežični rad sa bilo kog mesta. Dell Latitude E5250 donosi još jednu verziju sa malo slabijim procesorom Intel Core i3 i 4GB RAM memorijom, za manje zahtevne i verne korisnike Dell uređaja.

Leave a Reply