Početna Broj 191 Najmanje italijansko plovilo

Najmanje italijansko plovilo

Beats audio ozvučenje od 440W, veliki Uconnect tačskrin, dostupan kompletan asortiman motora… Sve je to nebitno kada se emocije uključe u izbor urbanog saputnika

Panasonic TV

Fiat 500 se prvi put pojavio 1957. i bitno doprineo motorizaciji Italije, postavši kultni model sa 4 miliona prodatih vozila. Pružajući laku mobilnost, ubrzo je stekao specijalan status kod cele generacije, i bio dosta zaslužan za godine „slatkog života“ tokom kojih se zemlja ubrzano razvijala i ponovo pokretala. Istu vitalnost je imala i Aquarama, gliser pun elegancije i savršenstva iz kompanije Riva.

Riva 500 je nastao saradnjom sa italijanskom kompanijom Riva koja će eleganciju i stil, svojstvene gliserima koje proizvode, preneti u Fiat 500. Novi model iz game 500 je povodom rođendana kompanije predstavljen u ekskluzivnoj verziji dizajniranoj sa elegancijom i znanjem koji se koriste u stvaranju najlepših glisera – neponovljiv stil sastavljen od kvalitetnih elemenata, sa strašću prema hromiranim detaljima, koji svako putovanje pretvara u ekskluzivnu vožnju.

ATV & NAUTICA 2020

160627_Fiat_500_Riva_01

Kao što je originalni Fiat 500 iz 1957. godine sa lakoćom stekao kultni status, tako je u istom vremenskom razdoblju kompanija Riva doživela veliki uspeh sa svojim gliserom Aquarama. Fiat i Riva pokreću novu specijalnu seriju u ograničenom izdanju: Riva 500, sa jedinstvenim stilskim izborima i izvrsnim detaljima. Boja karoserije i krova „Evening blue“, kreirana ekskluzivno za model 500 Riva – identična je boji modela Aquariva Super, moćnog, legendarnog glisera i naslednika mitskog modela Aquarama.

Leave a Reply