Početna Broj 191 TEST: Hurom HH-EBE11 Wine sokovnik – Dobra investicija u vašu budućnost

TEST: Hurom HH-EBE11 Wine sokovnik – Dobra investicija u vašu budućnost

Sveži sok od prirodnih namirnica vraća energiju i daje svežinu

Plus:
+ Sporim ceđenjem se zadržava hranljiva materija
+ Lako se održava
Minus:
– Slabiji učinak kod smrznutog voća i povrća

Zdrava ishrana podrazumeva svakodnevni unos povrća, a često i voća. Da li ćete ga konzumirati u sirovom ili u obrađenom stanju, zavisi od vas i od vašeg vremena. Uvedite voće i povrće u svoju redovnu rutinu.

Hurom pravi vrlo zdrave sokove. Svi delovi su veoma kvalitetni i prijatni na dodir, a proces ceđenja je jedva čujan. Ne morate se plašiti da ćete bilo koga uznemiravati tokom obrade voća i povrća. Ceđenje voća i povrća na niskom broju obrtaja (takozvano sporo ceđenje) izvlači više vitamina, minerala i ostalih hranljivih sastojaka, a ima manje „suvog ostatka“ od sokovnika prve generacije, gde je bilo bitno da se pri velikoj brzini obrtaja iseče i rastrgne sve što dođe pod nož.

Sa sokovnikom u kući imate na raspolaganju bezbroj kombinacija. Da li će to biti jabuka i spanać, čista pomorandža, ili nešto sasvim drugačije, na vama je da potražite pravi spoj voća i/ili povrća, a možete imati i nekoliko dobitnih recepata, za odgovarajuće doba dana ili godine. Rezultat je uvek iznenađujuće dobar. Ukus punoće i svežine daje energiju u svakoj čaši.

Nemojte se plašiti da će vam stajati u ćošku kuhinje – Hurom sokovnik će odmah biti u centru pažnje, a upotrebljavaćete ga svaki dan. Lako se koristi, ispira se (toplom) vodom i odmah je spreman za novu kombinaciju vitamina, minerala i enzima. Ne zastaje ni pred tvrdim rotkvama i šargarepama. HH-EBE11 ima tvrdu spiralu kroz koju sve prolazi i pretvara se u tečnost. Na vama je da odaberete da li će ona biti bistra ili gusta.

Uz sokovnik dobijate uputstvo i recepte, u kojima se upotrebljavaju voće i povrće dostupni na našem tržištu.

Hurom
Kapacitet posude:1 l
Snaga:150 W
Brzina motora:43 rpm (obrtaja u minuti)
Motor:Monofazni indukcioni motor
Ostalo:Fino i grubo sito za bistri i gusti sok, ručica za regulaciju količine pulpe, poklopac na izlazu za sok sprečava kapanje nakon sipanja soka, podnožje koje ne klizi, knjiga recepata
Dimenzije:167 x 237 x 398 mm,
Težina:6,01 kg,
Boja:Boja vina

Cena: 65.990 RSD
Kontakt: www.gigatronshop.com

Leave a Reply