Početna Broj 191 TEST: LG PW1500 – Projektor za moderno doba

TEST: LG PW1500 – Projektor za moderno doba

LG donosi projektor koji ne samo da ima veoma dobre karakteristike, već donosi i širok spektar mogućnosti koje se traže od modernog uređaja

Plus: širok spektar mogućnosti uključujući i TV tjuner, dobar kontrast i osvetljenje rezultuju odličnim prikazom
Minus: i dalje „samo“ 1280 x 800

Dizajnirajući PW1500, LG je mislio na sve grupe korisnika u punom smislu te reči. Južnokorejska kompanija je puno pažnje obratila na zvuk i mogućnost strimovanja na kućni audio sistem, slušalice ili prenosive zvučnike putem Bluetooth konekcije. Tu je i mogućnost bežičnog povezivanja sa telefonima i tabletima, te direktnog puštanja sa USB drajvova, MHL podržanih uređaja i slično. Na sve to, projektor podržava TV funkcije, sa mogućnošću prijema signala iz etra. Idealno!

Dobre karakteristike su tu kako bi potpuno zaokružile čitav proizvod. LED lampa ima životni vek od 30 hiljada radnih sati, što znači da bi trajala 10 godina ako biste projektor koristili 8 sati dnevno, što je, priznaćete, impozantan podatak. Sa osvetljenjem od 1500 lumena, te kontrastom od 100.000:1 i rezolucijom od 1280 x 800 piksela, ovaj LED projektor zaista predstavlja ozbiljnog konkurenta svima. Uz komponentne konektore, kao i HDMI, USB i MHL podršku, te brojne napredne mogućnosti, predstavlja izuzetno kvalitetan i razuman izbor. Pravi pravcati all-rounder.

Cena: 98.990 RSD
Kontakt: www.lg.com

Leave a Reply