Početna Broj 191 Test: Sony SHAKE-X3D – Glasna muzika za vas i za komšije

Test: Sony SHAKE-X3D – Glasna muzika za vas i za komšije

Žurka u stanu, ili u dvorištu, može da počne

Plus
+ veliki zvučnici i fenomenalan zvuk
+ dobra završna obrada
Minus
– kratak kabl za zvučnike

Predstavljamo vam savršeni set za zabave. Pravi jedinstvenu atmosferu na žurkama zahvaljujući živopisnim bojama koje u ritmu muzike „izbijaju“ sa zvučnika, ispunjavajući prostor oko sebe veselim bojama. Veliki dvosistemski zvučnici (visokotonac od 25 cm i niskotonac od 2,5 cm) čistim i preciznim zvukom podižu raspoloženje – visokotonac sa trubom emituje kristalno jasne visoke note, a niskotonac je zadužen za snažan bas. Tehnologija Sound Pressure Horn povećava akustični pritisak i mnogo je efikasnija od klasičnih pojačala, pa ćete muziku osećati čak i u grudima. Ako ste nekad bili u prvim redovima na koncertu, znate o čemu pričamo. Opcija Mega bass značajno pojačava niske frekvencije, a snažan odziv na taster se podrazumeva.

Dodatnu pogodnost predstavlja mogućnost upravljanja muzikom preko aplikacije Fiestable na telefonu, bez obzira da li je puštate s telefona ili strimujete s interneta. Zahvaljujući DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) tehnologiji sve digitalne muzičke datoteke su poboljšane na kvalitet sličan CD-u. Ako je izvorni signal komprimovan, ne daje sve elemente visokih frekvencija zaduženih za detalje pesme, a DSEE vraća delove koji su izostali, kako bi se što bliže približio originalnom snimku.

Shake možete povezati s televizorom, i tada do izražaja dolaze instalirani DVD disk drajv i mogućnost da gledate film, uživajući u glasnom ozvučenju. Druga opcija je karaoke DVD, gde uz par mikrofona zabava dobija novu dimenziju. Postoji i treća mogućnost, koja je za mnoge zapravo prva – uključivanje sportskog režima (u našem slučaju režima Fudbal). Tada se poboljšava prirodna, bučna atmosfera na sportskim događajima, pa ćete biti deo publike, baš kao da ste na stadionu. Po želji možete isključiti ton sportskog komentatora i imati samo zvuk sa stadiona.

Sasvim dovoljno razloga za novo ozvučenje.

Sony SHAKE-X3D

Zvuk: dvosistemski zvučnici, izlazne snage 1.200 W
Funkcije: FM/AM, CD/DVD, USB, Bluetooth, NFC
Portovi: analogni audio izlaz/ulaz, izlaz za zvučnike x2, kompozitni video-izlaz, ulaz za mikrofon x2, USB x2
Povezivanje: Bluetooth, NFC
Fizičke karakteristike:
– Dimenzije glavne jedinice: 455 x 165 x 330 mm
– Dimenzije prednjeg zvučnika: 368 x 585 x 358 mm
– Masa glavne jedinice: 5.9 kg
– Masa glavne jedinice: 14,5 kg

Cena: 89.990 RSD
Kontakt: www.gigatronshop.com

Leave a Reply