Početna Broj 191 TEST: Veliki uporedni test telefona – Šampionski krug

TEST: Veliki uporedni test telefona – Šampionski krug

Vreme za svođenje računa, barem kada su mobilni telefoni u pitanju. Predstavljamo vam našu top-listu trenutno najboljih telefona

Zatišje pred novu rundu večite borbe mobilnih uređaja koristimo, kao i lane, za podvlačenje crte i za izbor, uslovno rečeno, najboljeg smartfona ekrana dijagonale oko pet inča. U taj nimalo zahvalan poduhvat krenuli smo ambiciozno, izabravši u poslednjem krugu šest smartfona koji su obeležili protekli period (od njih dvadesetak, koliko smo razmatrali). Neki su opravdali očekivanja, drugi su i ih premašili, a bilo je i onih od kojih se očekivalo više.

Iako su se u užoj konkurenciji našli modeli najpoznatijih proizvođača, to ne znači da nismo obratili pažnju na mnoga nova imena koja su u ovom periodu „zaplivala mobilnim vodama“. Tu, pre svega, mislimo na sveže snage s Dalekog istoka, koje su u saradnji s američkim i evropskim partnerima veoma ozbiljno krenuli u pohod na zapadna tržišta. Neke od tih modela mogli smo da uvrstimo u izbor već sada, ali smo ipak mislili da je potrebno da prođe malo vremena, da splasne početna euforija i da vreme pokaže ko će od novajlija dobiti svoju zvezdu na bulevaru slavnih.

Leave a Reply