Početna Broj 169 Luminous textile – Philips Lighting

Luminous textile – Philips Lighting

Svetleći tekstil donosi revoluciju u osvetljenju unutrašnjeg prostora

Kako da zahvaljujući osvetljenju obogatite svoj dom, kancelariju ili neki drugi prostor svetlom, bojama i brojnim vizuelnim efektima koji će ga učiniti jedinstvenim i lepšim? Nakon niza inovacija koje su korisnicima omogućile da realizuju sve svoje zamisli, Philips je otišao korak dalje i razvio novi, revolucionarni način osvetljenja – Luminous textile (svetleći tekstil).

Zahvaljujući integrisanju širokog spektra LED boja u tekstilne panele, Luminous textile korisniku pruža čitav novi spektar mogućnosti u kreativnoj primeni. U ponudi je veliki izbor tekstila različitih boja i materijala najfinije izrade, a pomoću daljinskog upravljanja korisnik ima potpunu kontrolu nad performansama svetlosnih panela.

Mekši zvuk
Meka tekstura panela ublažava čulni doživljaj – za razliku od tvrdih materijala kao što su staklo, beton i čelik, koji mogu loše uticati na akustiku, luminous textile doprinosi ublažavanju buke i eha. Njegova namena je podjednako dekorativna i praktična za kancelarije, recepcije, restorane, ali i za hotele i aerodromske sale.

OF_Meeting-room_NL_Mathildelaan-02

Fleksibilnost u dizajnu i sloboda sadržaja
Luminous textile paneli proizvode se u svim veličinama (standradnim i po meri) i mogu se aranžirati na bezbroj načina, kako bi se „oživeo“ prostor u kojem se nalaze. Mogućnosti su beskrajne – možete da napravite veliki zid kao pozadinu vaše sobe, ili da rasporedite manje panele po zidovima i pustite željeni dinamički sadržaj preko njih.

Sloboda sadržaja predstavlja suštinu svetlećeg tekstila u osvetljenju prostora. Može se stvoriti efekat prirodnog ambijenta, primeniti brend identitet ili čak personalizovati sadržaj kako bi mu se dao lični pečat. Korisnik ima mogućnost da izabere veličinu i količinu panela, a pruža mu se i beskonačno mnogo mogućnosti u igranju sa bojama, pokretima ili svetlom.

Od čega se sastoji Luminous textile?
Luminous textile paneli su sačinjeni od LED modula koji sadrže trake sa RGB LED-ovima raspoređene na međusobnom rastojanju od 60 mm i fiksirane na akustičnoj peni. Luminous textile predstavlja inovativno rešenje za moderne kancelarije, hodnike, sale za sastanke ili za druge prostore koji deluju hladno i bezlično. Njihovom primenom može se stvoriti jedinstvena, udobna i prijatna atmosfera. Višestruki paneli se mogu aranžirati na brojne načine kako bi se prostor oživeo.

Leave a Reply