Početna Broj 181 Da Vaš biznis bude dobar posao – Telekom Srbija

Da Vaš biznis bude dobar posao – Telekom Srbija

Poslovni korisnici Telekoma Srbija imaće još bolju poslovnu komunikaciju uz novu, jedinstvenu ponudu na našem tržištu namenjenu malim i srednjim preduzećima – BizPaket. Ovaj poslovni paket objedinjuje usluge fiksne, mobilne telefonije i Interneta i uz značajnu uštedu pruža kvalitet, fleksibilnost i pouzdanost.

Korisnici BizPaketa u mogućnosti su da povežu do 9 fiksnih i do 20 mobilnih linija, uz Internet Net 10. Oni koji izaberu ovaj paket, dobijaju po 150 besplatnih minuta koji su na raspolaganju svim linijama iz paketa za pozive ka svim nacionalnim fiksnim mrežama. Usluge Biz InoCall i Identifikacija poziva na svim fiksnim linijama koje su deo BizPaketa biće aktivirane bez naknade, tako da korisnici mogu da pozivaju svoje poslovne partnere u više od 50 zemalja po povoljnim cenama.

U zavisnosti od tarife koje izaberu, BizMix, BizMixNet ili BizMax, korisnici BizPaketa mogu da se odluče za neki od najsavremenijih telefona po ceni već od 1 dinar. Zahvaljujući BizPaketu, dobijaju i besplatan WiFi ruter za koji Telekom Srbija obezbeđuje instalaciju, tako da mogu imati WiFi u svom poslovnom prostoru.

Prednost ovog poslovnog paketa je to što objedinjavanjem usluga fiksne, mobilne telefonije i Interneta u BizPaket, korisnici dobijaju jedan račun, a potrošnju mogu da prilagode individualnim potrebama. Uz ovaj paket neka Vaš biznis bude dobar posao!

Leave a Reply