Početna Broj 181 Mobilni fiksni – Orion Ring+

Mobilni fiksni – Orion Ring+

Želite li da budete uvek dostupni na fiksnom telefonu? Ring+ je odgovor na to pitanje, a pruža i daleko više…

Panasonic TV

Ring+ je besplatna aplikacija na Google Play-u koja obezbeđuje fiksni telefon na mobilnom uređaju. Delo je razvojnog tima Orion telekoma, nastalog kao plod istraživanja potreba korisnika fiksne telefonije, ali i na zahtev i sugestije korisnika.

U osnovi, predstavlja hibrid dodatnih usluga mobilne telfonije – poput chat-a, sms-a, stikera, ali i velikih povoljnosti u pogledu cena telefoniranja ka domaćim i stranim fiksnim i mobilnim telekomunikacionim operatorima. Jedini uslov za korišćenje aplikacije jeste veza sa internetom (preko WiFi ili GPRS).

ATV & NAUTICA 2020

Za sada, kreirana je verzija aplikacije za telefofone sa Android 4.0 i višom verzijom, koje čine oko 93% Androida na tržištu. Verzija za iOS je u razvoju. Instalacija je jednostavna, bez konfigurisanja, a korisnik odmah dobija i svoj telefonski broj iz Orion telekom numeracije, kao i 300 dinara poklon-kredita. Model plaćanja usluga telefoniranja su i prepaid i postpaid (za postojeće korisnike Orion fiksne telefonije).

Obezbeđena je dvosmerna razmena SMS-a sa domaćim operatorima mobilne telefonije uz mogućnost razmene stikera, slika, lokacije i sl.

Prebacivanjem vašeg fiksnog telefonskog broja u fiksnu mrežu Orion telekoma, korisnik automatski može taj isti broj, kroz Ring+ aplikaciju imati i na svom mobilnom telefonu, što su sami korisnici do sada okarakterisali kao „fiksni bez aparata, dodatne opreme, žica…“
Kontakti iz imenika korisnika su instalacijom integrisani u aplikaciju, što je dodatna pogodnost, a aplikacija je kompatibilna i sa TalkBack funkcijom, tako da je pogodna za korišćenje i slabovidim i slepim osobama.

Detaljnije o aplikaciji na www.ringplus.rs
Aplikaciju možete preuzeti sa https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.miomir.orionring2

Primer cena poziva ka nekim od najčešće biranih destinacija:

tabela

Leave a Reply