Početna Broj 190 TEST: Epson EB-U04 projektor – Projektor za svaku priliku

TEST: Epson EB-U04 projektor – Projektor za svaku priliku

Epson nudi pouzdani projektor baziran na oprobanim tehnologijama, koji je namenjen svima koji žele dokazano kvalitetan prikaz

Spadate u osobe koje često učestvuju na sastancima i potreban vam je projektor koji ćete moći da nosite sa sobom? Ili prosto želite da u svom domu imate projektor relativno malih dimenzija, koji će vam omogućiti da uživate u multimedijalnim sadržajima na specifičan način? Onda je EB-U04 odgovor na sve vaše prohteve. Sa najdužom stranicom kraćom od 30 centimetara, on je u stanju da vas prati gde god je to potrebno, što se jasno sugeriše i činjenicom da je ovo jedan od projektora koji u pakovanju stiže sa torbicom za nošenje.

Srećom, ostale karakteristike su sasvim solidne. Osim „suvih“ činjenica, želimo da naglasimo da je reč o uređaju koji je lako podesiti i koristiti u realnom radu, što je veoma bitno kod ovakvih naprava, i često je glavni faktor-kočničar koji sprečava korisnike da se odluče na kupovinu.

Korisnici se mogu pouzdati da će ih ovaj projektor pratiti svuda sa svojom 3LCD tehnologijom prikaza, sposoban da preuzme sadržaje sa raznih izvora i da ih projektuje do veličine od zaista impozantnih 320 inča po dijagonali (minimum 33 inča). Takođe, ukoliko smatrate da su S-Video ili kompozitni ulazi stvar prošlosti (a jesu), novina su 2 HDMI ulaza za split screen prezentacije, kao i MHL i WiFi podrške (uz dodatak Wireless LAN Adapter V12H731P01) , te Epson iProjection aplikacije, možete projektovati fotografije i dokumenta direktno sa smartfona ili tableta, što je prosto idealno za sastanke, prezentacije i druge poslovne obaveze. Slično važi i za podržane USB portove.

Leave a Reply