Početna Broj 190 TEST: Garmin GPS Nuvi 2589 LMT + TMC – Snađite se...

TEST: Garmin GPS Nuvi 2589 LMT + TMC – Snađite se lako i jednostavno

Napravljen da traje, i da služi dobro

Panasonic TV

Plus
+ Mape cele Evrope sa doživotnim ažuriranjem
Minus
– niska rezolucija ekrana

Navigacija srednje veličine (ima ih i većih) nudi dobru preglednost, zna koliko ranije da vas obavesti o sledećem skretanju, ima prijatan glas, ne insistira da se ide njenim putem, i zna sve puteve u Evropi. Uključuje se brzo, putanje izračunava pomoću svojih mapa, a procenjeno vreme stizanja na destinaciju je veoma precizno, osim ako se na trasi nije dogodila nepredviđena situacija.

ATV & NAUTICA 2020

Uz informacije o saobraćaju na putu, desna strana ekrana prikazuje koliko je daleko sledeća benzinska pumpa, servis kraj puta ili restoran. Pritiskom na neku od datih destinacija maršruta se menja i prilagođava novim zahtevima, kako biste stigli do izabrane POI. Garmin iz iskustva zna da vam se na putu može ukazati potreba da stanete da se odmorite, ili da natočite benzin, iako na početku putovanja niste to imali u planu.

Dugogodišnje besplatno osvežavanje karata Evrope i navigacija čini Garmin nezamenljivim suvozačem. Ako ne znate kuda dalje, pitajte Nuvi 2589.

Garmin Nuvi 2589 LMT + TMC:
Mape: Cela Evropa, doživotno ažuriranje
Memorija: Interna, microSD slot
Ekran: 5”, WQVGA 480×272 px, 112 ppi
Dimenzije: 13,8 x 8,4 x 1,8 cm, 184 grama
Baterija: Li-ion, autonomija do 2 sata
Navigacione funkcije: Glasovna dvosmerna komunikacija, TMC prijemnik, Lane assist, Junction view, izbegavanje delova rute uz TMC , prikaz ograničenja brzine, prikaz POI tačaka na ruti, Trip planner, Trip log
Ostalo: Bluetooth

Cena: 32.490 RSD
Kontakt: www.gigatronshop.com

Leave a Reply