Početna Broj 190 TEST: MIDEA MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW – Komfor u hladovini

TEST: MIDEA MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW – Komfor u hladovini

Plus
+ Lakoća upotrebe
+ Dodatne opcije
Minus
– WiFi USB se doplaćuje

Leto dolazi naglo i bez milosti. Umesto vrelog leta rado bismo se vratili promenljivom proleću, koliko god da smo bili protiv njega dok je trajalo. Midea poznaje elegantan način za lakšu i udobnu borbu protiv vrućine.

Nova serija klima-uređaja sa inverterom rezultat je opsežnog istraživanja i komentara korisnika, kako bi odgovarala njihovim potrebama. Serija Mission ima nenametljiv skriveni ekran koji se ne vidi kada nije aktivan, i zaobljeni dizajn radi elegancije i lepote u dnevnom prostoru. Spoljna jedinica nema nijedan vidljivi zavrtanj na prednoj strani zaštitne maske.

Kada se jednom postigne željena temperatura, u Eco modu (koji traje osam časova) se postiže ušteda električne enrgije do 60 odsto, a temperatura ostaje na željenom nivou. Boljem kvalitetu vazduha doprinosi dvostruki filter, od kojih HD filter zaustavlja prašinu a hladni katalitički filter elimiše formaldehid i druge organske materije, kao i štetne gasove i mirise. Opcija „Ne uznemiravaj“ svima će biti omiljena, jer po njenom aktiviranju klima postaje bešumna, displej se isključuje i i ne proizvodi zvukove obaveštenja kada se menjaju parametri (temperatura, položaj krilca, intenzitet ventilatora…). Memorisanje položaja krilca eliminiše potrebu da svaki put po uključivanju klima-uređaja ponovo birate željeni položaj, jer Midea pamti poslednji podešeni položaj.

Posebna poslastica je opcija povezivanja na internet, za šta je potreban dodatak – USB sa WiFi konekcijom. Sa WiFi vezom vaš telefon postaje dodatni daljinski upravljač, a u aplikaciji sva podešavanja kao na bežičnom daljinskom upravljaču . Podešavanje opsega minimalne i maksimalne temperature štedi dodatnu energiju.

Daljinski upravljač se zove Artička lisica. Ima oblik prilagođen šaci, a tasteri su veliki, sa intuitivnim sličicama i međusobno dovoljno udaljeni, da biste uvek pritisnuli željenu komandu. Veliki ekran daje detaljne informacije o svim parametrima hlađenja, odnosno grejanja.

Budite spremni za vrelo leto. Izgovora je sve manje.

MIDEA MSMBBU-12HRFN1-QRD0GW
Kapacitet klima-uređaja:12.000 BTU
Inverter: Da
Energetska klasa: A++/A+ (hlađenje/grejanje)
Kapacitet uklanjanja vlage: 1,2 l/h
Nivo buke (unutrašnja jedinica) 20/24/31/38 db(A)
Nivo buke (spoljašnja jedinica) 54db(A) max
Funkcionalnosti: WiFi ready, Samočišćenje, Skriveni displej, Memorisanje položaja krilaca,Turbo režim, Režim spavanja, Funkcija „Ne uznemiravaj“, Autorestart, 24h tajmer uključenja i isključenja uređaja, Detektor gubitka freona, Samodijagnostika, Automatska zaštita
Ostale karakteristike: Unutrašnja jedinica kompatibilna je i sa singl i sa multi sistemom
Dual filter: HD filter i hladni katalitički filter
Radni opseg – hlađenje: -15°C – +50°C; grejanje: -20°C – +30°C
Dimenzije unutrašnje jedinice: 81 x 20 x 30 cm

Cena: 50.990 RSD
Kontakt: www.gigatronshop.com

Leave a Reply