Početna Broj 190 TEST: Philips Lumea IPL SC1995/00 – Zgodni ženski saputnik

TEST: Philips Lumea IPL SC1995/00 – Zgodni ženski saputnik

Uklanjanje dlačica s tela nikad nije bilo lakše

Plus:
Lagan i praktičan
Ne zahteva dodatne troškove
Upotreba kod kuće, nije potreban odlazak u kozmetičke salone
Minus:
Nemogućnost korišćenja tokom letnjeg perioda

Kompanija Philips je lider na tržištu u proizvodnji IPL epilator uređaja. Lumea uređaji koriste inovativnu tehnologiju, zasnovanu na svetlu, odnosno IPL (Intense Pulsed Light) – pulsirajućem svetlu visokog intenziteta, a temelji se na tehnologijama koje se susreću u profesionalnim kozmetičkim salonima. Philips je ovu tehnologiju razvio do te mere da je upotreba ovakvog epilatora bezbedna, efikasna i udobna, gde god da se nalazite. Lumea IPL aparati primenjuju nežne svetlosne impulse na koren dlake. Kao posledica upotrebe, količina dlačica na telu se postepeno smanjuje. Redovnim ponavljanjem tretmana koža ostaje glatka i bez dlačica. U saopštenju kompanije stoji da su kliničke studije dokazale znatno smanjenje dlačica nakon četiri tretmana (po jedan na svake dve nedelje).

Za održavanje rezultata je po potrebi neophodno ponoviti tretman. Period između dva tretmana se može razlikovati, odnosno zavisi od rasta dlačica, što dovodi do toga da je sve na individualnom nivou. Važno je da period između dva tretmana ne bude kraći od 14 dana. Efikasnost aparata je odlična na tamnoplavim (prirodnim, ne farbanim), smeđim i crnim dlačicama, dok se ne preporučuje se za korišćenje kod osoba sa crvenim, svetloplavim i sedim dlačicama. Aparat se može koristiti na svim delovima tela – noge, pazuh, bikini zona, stomak i ruke. Bitno je da se ne koristi na licu. Aparat ima veliki otvor kroz koji prolaze svetlosni snopovi, što olakšava upotrebu na velikim površinama kao što su noge. Važna karakteristika ovog uređaja je da nema zamene delova, odnosno ne zahteva kupovinu dodatne opreme – sijalice obezbeđuju oko 250.000 svetlosnih impulsa.

Aparat poseduje više nivoa intenziteta svetlosti, čime se osigurava nežan ali i efikasan tretman. Upotreba aparata na pravi način omogućava nežan tretman i na osetljivoj koži kao i na najosetljivijim regijama na telu.

Pred prvu upotrebu aparata potrebno je da se površina koja će se tretirati obrije. Zatim se podesi intenzitet svetlosti, postavi aparat na kožu, i pritisne prekidač kada se pojavi svetlo na otvoru. Zatim se prelazi na sledeći deo i proces se ponavlja. Postojanje bola zavisi od podešavanja – pri najvećem intenzitetu svetlosti postoji osećaj peckanja, a na najnižem nivou se ne oseća ništa.

Najveći problem kod korišćenja ovakvog aparata je period kada ima mnogo sunca, odnosno potrebno je čekati najmanje dve nedelje nakon izlaganja suncu do korišćenja aparata. To praktično znači da se tokom letnjeg perioda ne preporučuje upotreba aparata već ćete morati da imate alternativu. Savetujemo vam da požurite dok nije počela sezona tj.dok još niste pošli na svoj letnji odmor.

Philips Lumea IPL SC1995/00
•Emituje 250.000 svetlosnih impulsa
•Zaštita od UV zračenja
•Za sve tipove kože
•Upotreba na sledećim delovima tela: ruke, noge, pazuh, bikini zona, stomak

Cena: 29.990 RSD
Cena sa popustom za gotovinu
Kontakt: www.gigatronshop.com

Leave a Reply