Početna Broj 190 TEST: Wacom Bamboo Spark – Iskra nadarenosti

TEST: Wacom Bamboo Spark – Iskra nadarenosti

Wacom pokazuje da digitalizacija ne mora nužno da zanemari sva ljudska čula, ma koliko ih tumačila kroz nule i jedinice

Momacki auto – Infiniti HEADER

Komunikacija je izuzetno jednostavna, a interakcija veoma zanimljiva. Sve funkcioniše pomoću Bluetooth tehnologije, a uređaj je u stanju da zapamti do 100 stranica sa crtežima i beleškama, tako da sinhronizaciju možete komotno obavljati kada to poželite, bez stresa da li ste nešto sačuvali. Sistem veoma dobro prati i detektuje vaše pokrete, a podržano je prepoznavanje do 1024 nivoa (jačine) pritiska olovkom.

Postoji i druga strana sistema, ako poželite da koristite nešto od povezanih servisa koji se nude. Dok direktna sinhronizacija funkcioniše savršeno, druge stvari su pomalo konfuzno organizovane. Recimo, Wacom aplikacija Bamboo Spark radi na Androidu i iOS-u, tu je Wacom cloud servis sa 5 GB prostora, postoji Inkspace servis pomoću kojeg se beleške mogu eksportovati u JPG i PDF, podržani su Evernote i Dropbox, ali nijedna od pomenutih aplikacija nije univerzalna i pretpostavljamo da će korisnici u praksi morati da koriste barem po dva servisa.

Samsung 50 godina

Izuzetno smo zadovoljni kako sve funkcioniše u praksi. Crtanje po pravom papiru je uzbudljivo kao što ga pamtimo, i gotovo da se sramimo što nismo kreativniji. Wacom je ovaj proizvod namenio ne samo umetnicima, već i poslovnim korisnicima. Nismo sigurni koliko je biznis spreman za prihvatanje ovog proizvoda, ali oni koji vole da crtaju, koji često prave beleške, kao i umetnici, naročito profesionalci među njima, mogu bez ikakvih problema da se digitalizuju, ne gubeći „analogno“ vreme. Wacom im je to omogućio svojim odličnim proizvodom Bamboo Spark.

Wacom Bamboo Spark
Aktivna površina: 210 x 148 mm
Olovka: Da
Osetljivost na pritisak: 1024 nivoa
Dodatno: baterija
Dimenzije: 254x203x22 mm
Masa: Smart folio with gadget pocket 535 g; with tablet sleeve 670 g; with snap-fit for iPad Air 2 580 g

Cena: 19,990 RSD sa kuponom
Kontakt: www.gigatronshop.com

Leave a Reply