Početna Broj 168 Christophe Claret Poker

Christophe Claret Poker

Sat na kojem možete igrati poker

ATV & NAUTICA 2020

Poslednji iz serijala kockarskih satova manufakture Christophe Claret, je Poker. Ko je savladao prva dva, Blackjack i Baccara, snaći će se i sa kojim „kecom u rukavu“. Poker je trebalo da bude prvi kockarski sat od Christophe Claret, ali koliko god da igra deluje laka kada se igra sa kartama, verzija na satu je test za istinske majstore. Prvi prototip napravljen je još 2011. godine, ali nije bio potpuno spreman – bilo je potrebno unaprediti mehanizam.

U okruglo kućište prečnika 45 mm smešten je ceo špil karata (52 komada), zajedno sa sistemom koji deli karte. Igrate sa još dva suparnika čije karte ne vidite, jer su prekrivene kapcima. U pokeru je 32.768 različitih kombinacija deljenja karata ako se igra sa jednim špilom, a kako igraju tri igrača, ima ukupno 98.304 kombinacije. Da bi igra bila pregledna, igra se Texas Hold’em, gde svaki igrač dobije po dve karte, koje vidi samo on. Nakon toga se dele zajedničke karte, vidljive svima, tako što se prvo prikažu tri, pa dva puta po jedna. U međuvremenu je dozvoljeno između svake „ruke“ povećavati ulog i kladiti se sa suparnicima. Pobednik je onaj ko ima najbolju moguću kombinaciju od pet „javnih“ i dve svoje karte.

ATV & NAUTICA 2020

ChristopheClaret_Poker_Mouvement

Ovo je prvi sat koji je ovu igru „spakovao“ u sebe.

Na poleđini je drugi svet iz kazina – točak ruleta sa rotorom koji se automatski navija. Možete okretati brojeve tako da željeni postavite na „Lucky number“ i onda protresete sat, da se okreće kazaljka koja pokazuje dobitni broj.

Biće dostupan u četiri verzije (po 20 komada), a svaki košta po 162 do 172 hiljade švajcarskih franaka, u zavisnosti od toga koji materijal izaberete.

ChristopheClaret_Poker_RectoVerso_Shoot

Christophe Claret Poker
Dimenzije kućišta: 45×52,6×15,95 mm
Spoljašnost kućišta: belo zlato, roze zlato ili crni PVD
Mehanizam: PCK05, automatsko navijanje
Dragulja: 72
Učestanost: 28.800 vibracija po satu
Rezerve snage: 72 sata
Vodootpornost: 3 atmosfere (30 m)
Dve igre: Texas Hold’em i Rulet
Cena: 162.000 do 172.000 CHF

Leave a Reply