Početna Broj 168 Svetsko prvenstvo u Brazilu uz 4K Sony tehnologiju

Svetsko prvenstvo u Brazilu uz 4K Sony tehnologiju

Kompanija Sony i Svetska fudbalska asocijacija FIFA će na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu sarađivati na polju 4K tehnologije, što uključuje i 4K Ultra HD produkciju oficijelnog 2014 FIFA World Cup filma, kao i 4K produkciju tri utakmice

Kompanija Sony i FIFA zajedno će producirati 4K oficijelni film Svetskog kupa, koji će sadržati selekciju uzbudljivih mečeva, kao i finalnu utakmicu prvenstva. Nakon završetka Svetskog kupa, FIFA će ovaj zvanični film distribuirati onlajn, preko servisa za distribuciju 4K sadržaja. Uz profesionalnu 4K Sony opremu i 4K live produkciju Svetske fudbalske asocijacije, uživaćete u mečevima vrhunskog fudbala 28. juna, 4. jula, kao i u finalnoj utakmici, koja će se održati 13. jula na legendarnoj Marakani u Rio de Žaneiru. Za snimanje zvaničnog filma Svetskog kupa biće korišćeni proizvodi i rešenja kompanije Sony, kao što su CineAlta 4K live kamere PMW-F55, 4K multi-port AV skladišne jedinice PWS-4400, 4K LCD monitora PVM-X300 i 4K multiformatnog prekidača MVS-7000X.

Soiči Kavači, potpredsednik kompanije Sony zadužen za saradnju sa FIFA asocijacijom, izjavio je: „Vrlo smo uzbuđeni što smo u prilici da ponudimo potpuno novo iskustvo gledanja najvećeg sportskog događaja kao što je FIFA Svetski kup. Zahvaljujući partnerstvu sa Svetskom fudbalskom asocijacijom, naši proizvodi i rešenja najnovije 4K tehnologije će kroz dubinu i živopisnost koju pruža ultra-high 4K definicija na najbolji mogući način preneti uzavrelu atmosferu utakmica u Brazilu kao jedinstveno i potpuno neodoljivo iskustvo“.

xbr-65x900b_cw_wd_withFIFAscreenfill_WEB

Zajedničkim snagama kompanija Sony i FIFA na najbolji mogući način će iskoristiti tehnološke ekspertize akumulirane kroz obuhvatna 4K probna snimanja, kako bi zabeležile svaki nezaboravni momenat, brzinu, moć i uzbudljivost prvoklasnih fudbalskih akcija tokom Svetskog kupa. Napredna 4K tehnologija će omogućiti beleženje dinamike golova, suptilnosti facijalnih ekspresija igrača i jedinstvenu strast navijača, tako da će doneti atmosferu sa brazilskih stadiona u vaša četiri zida.

Potpuni pregled Sony i FIFA aktivnosti oko Svetskog kupa možete pronaći na One Stadium portalu – football.sony.net (#onestadium).

Leave a Reply