Početna Broj 180 Digitalne platforme – SBB i digitalizacija

Digitalne platforme – SBB i digitalizacija

blank
ATV & NAUTICA 2020

Proces digitalizacije u Srbiji je završen. Korisnici kablovske, satelitske i televizije preko interneta već su se uverili da se gašenjem analognog signala njima ništa ne menja. Oni su normalno nakon završetka digitalizacije nastavili da prate TV program, bez potrebe da se izlažu bilo kakvim troškovima.

Što se tiče kvaliteta same slike i tona, korisnici osnovne kablovske televizije na raspolaganju imaju sliku i ton visokog kvaliteta. Međutim, ukoliko žele više – tu je digitalna televizija koja pruža mnogo veće mogućnosti, a uz pomoć SBB-a mogu da se digitalizuju po promotivnim uslovima za samo 1 dinar.

ATV & NAUTICA ATV

Ukoliko već koristite digitalnu televiziju D3, uveliko ste upoznati sa svim njenim prednostima. Ako ste korisnik osnovnog paketa na raspolaganju su vam dve mogućnosti: da ništa ne menjate i nastavite da pratite program kao i do sada, uživajući u preko 60 TV kanala, uz sliku i zvuk odličnog kvaliteta. Sa druge strane, ukoliko želite veći broj kanala i napredne funkcije koje omogućava digitalna televizija, iskoristite mogućnost prelaska na D3 digitalnu televiziju.

D3 televizija nudi više od 160 digitalnih kanala, kao i najveći izbor HD kanala u zemlji. Po ceni jednog paketa, korisnik digitalnu televiziju može da gleda na svim televizorima u kući. Uz visoki kvalitet slike i zvuka, tu je mogućnost korišćenja elektronskog programskog vodiča koji omogućava korisnicima lako pretraživanje sadržaja do 7 dana unapred, zatim napredne funkcije kao što su video klub (ponuda velikog broja najnovijih blockbuster filmova), TV unazad 72 sata, snimanje i pauziranje programa, radio kanali, kao i mogućnost gledanja televizije van kuće, putem računara, tableta, ili smart telefona, preko D3GO aplikacije.

I ništa manje važno, sav posao instaliranja neophodne opreme obavlja tehnička služba, koja će vam na licu mesta pokazati kako da je koristite.

Kako bi se u prednosti digitalne televizije i uverili, SBB je korisnicima ponudio nove digitalne pakete po promotivnim uslovima. Tako novi korisnici imaju mogućnost da izaberu između dve opcije: da dva probna meseca koriste usluge SBB-a besplatno, ili da se odmah odluče za svoj paket i prva četiri meseca plaćaju samo 1 dinar.

Digitalizacija bez obzira gde se nalazite
Ukoliko kroz vaš kraj ili zgradu ne prolazi kablovska infrastruktura, ne brinite, rešenje su satelitska televizija ili televizija preko interneta.

Total TV
Total TV, televizija preko satelita, omogućava korisnicima iskustvo digitalne televizije bez geografskih ograničenja, u bilo kom delu zemlje. Korisnicima je putem Total TV-a dostupno više od 90 najpopularnijih domaćih i stranih kanala, preko 150 tzv. slobodnih kanala, digitalni i HD kvalitet slike, elektronski programski vodič, pretraga programa nekoliko dana unapred (po kanalima, po vremenu emitovanja ili po žanru), informisanje o sadržaju emisija koje su u toku i koje tek treba da počnu, kao i ograničavanje pristupa pojedinim programima, npr. u cilju zaštite dece.

D3i
D3i je digitalna televizija za koju korisniku nije potrebna kablovska infrastruktura. Neophodna je samo da korisnik ima internet konekciju bržu od 4 MB/s bilo kog internet servis provajdera. Korisnicima D3i televizije na raspolaganju je 110 najtraženijih digitalnih kanala i preko 30 HD kanala. Takođe, možete koristiti i sve dodatne servise, kao kod D3 paketa.

Leave a Reply