Početna Broj 180 Lagano letnje osveženje – Toshiba uređaji za poneti

Lagano letnje osveženje – Toshiba uređaji za poneti

Kompanija MasterCard omogućava sigurna, jednostavna i pametna plaćanja karticama, ali je takođe i odličan izvor informacija za putovanja

blank
ATV & NAUTICA 2020

Toshiba Encore Mini (WT-7): Elegantan dizajn, brend koji pleni
Po letnjim vrućinama svaki teret se teško podnosi. A ovaj lagani 7-inčni Windows tablet može na razne načine da vam olakša terete svakodnevnice.

Za razliku od većine tablet-uređaja koji završe kao igračke za decu ili dodatna oprema uz kauč, Toshibin Encore Mini spada u one „za sve pare“. Manjeg je formata pa staje u svaki ranac i ručnu torbicu, čak i u prosečan džep jakne, blejzera ili sakoa.

ATV & NAUTICA 2020

Lako se drži u šaci i ekran je dovoljno veliki za pregledan rad u pokretu. Za razliku od mobilnog telefona, možete i po nekoliko sati da kucate i pregledate elektronsku poštu, uređujete Word dokument ili „Eksel“ tabele, ili se zabavite uz igrice ili You tube video-klipove, bez zamora oka. Ako vas brinu sitna slova na ekranu, ima tehnologiju brzog uveličavanja na koju se brzo navikne.

Praktičan je čak i za fotografisanje iz ruke ili razgovore preko Skype-a.

Intel Atom Quad Core procesor (četiri jezgra) sa lakoćom upravlja slikom i daje odlične performanse u Windows 8.1 okruženju. Definitivno nije samo „igračka“ i stiže sa instaliranim Office 365 paketom i antivirusnom zaštitom.

Ko već koristi Windows smartfon zavoleće lako Encore Mini – tu je i asortiman mogućnosti za žično i bežično povezivanje, kao i priključak za SD karticu do čitavih 128GB. Prebacite na plaži lako fotografije sa kamerice na tablet, puna baterija je dovoljna i ceo dan bez dopunjavanja.

Leave a Reply