Početna Broj 180 Podelite najlepše trenutke s letovanja uz Vipnet

Podelite najlepše trenutke s letovanja uz Vipnet

blank
ATV & NAUTICA ATV

10 dana neograničenog surfovanja za 11 evra uz Vipme Internet SIM
Vipme Internet SIM je idealno rešenje za surfovanje na godišnjem odmoru, koje korisnicima omogućava neograničeno surfovanje s tableta ili laptopa čak 10 dana za samo 11 evra, bez dodatnih troškova i ugovorne obaveze. Vipme Internet SIM dolazi uz uključenih 13 evra na računu i predaktiviranu Vipme internet dnevnu tarifu, koja omogućava surfovanje tokom 24 sata, za 1,3 evra dnevno. Aktivacijom usluge s računa će se naplatiti 1,3 evra za sledeća 24 sata neograničenog surfovanja. Po isteku 24 sata, račun se neće teretiti sve do prvog sledećeg povezivanja. Vipme Internet dnevna tarifa uključuje 1 GB saobraćaja dnevno po maksimalnoj brzini do 42 Mbit/s, posle čega korisnik može da nastavi da surfuje po smanjenim brzinama, bez ikakvih dodatnih troškova. Vipme Internet SIM se aktivira na jednostavan način uz Plug&Surf instalaciju, a podržane su SIM i microSIM kartice. Vipme Internet SIM kartica može da se kupi na bilo kojem većem kiosku, benzinskoj stanici, pošti, supermarketu ili Vip centru u celoj Hrvatskoj, dok se račun obnavlja standardnim Vipme prepaid bonovima.

Vipme Internet USB stick za laptopove
Za korisnike koji su navikli na surfovanje na svojim laptopovima uz upotrebu internet USB sticka ili su ga već koristili prilikom ranijih boravaka u Hrvatskoj, Vipnet i dalje u ponudi ima Vipme Internet USB stick. Uz cenu od 26 evra korisnik dobija USB stick i SIM karticu s uključenim iznosom od 2,60 evra za dva dana surfovanja, dok korisnici koji već imaju stick i SIM karticu, račun mogu da obnove bonovima.

ATV & NAUTICA 2020

Vipme Internet bežični modem za letovanje s porodicom ili prijateljima
Kao idealno rešenje za više korisnika koji letuju zajedno a tokom godišnjeg odmora žele da se povežu na bežičnu mrežu (Wi-Fi) i da jednostavno podele troškove, Vipnet u ponudi ima Vipme internet bežični modem ZTE MF83M po ceni od 39 evra. Na ovaj bežični modem može da se poveže do 10 korisnika putem mobilnog telefona, tableta ili laptopa, pa mogu pretraživati internet gde god se nalazili, a SIM kartica uključuje iznos od 2,60 evra za dva dana surfovanja. Korisnici mogu da obnove račun i prilikom budućih poseta Hrvatskoj.

Povoljni razgovori u Hrvatskoj i prema inostranstvu
Korisnicima koji žele nesmetano da razgovaraju i šalju SMS-ove na raspolaganju su tarife s povoljnim razgovorima u Hrvatskoj i prema inostranstvu. Vipme international SIM tarifa omogućava povoljnije razgovore i SMS-ove prema 16 evropskih zemalja, uključujući Srbiju. Cena SIM-a iznosi 1,3 evra s uključenim istim iznosom na računu. Cena poziva prema fiksnim mrežama u inostranstvu iznosi 0,06 evra po minuti, dok je cena SMS-a prema inostranim destinacijama 0,10 evra. Uz Vipme Zakon tarifu korisnici dobijaju dobitnu kombinaciju minuta, SMS-ova i interneta uključenih u tarifu. U Zakon tarifi korisnik dobija 1.500 minuta i SMS-ova u okviru Hrvatske i 1.500 MB za surfovanje po ceni od 6,6 evra. Na sve pozive naplaćuje se naknada za uspostavljanje poziva od 0,04 evra po pozivu. Više informacija o celokupnoj Vipnetovoj ponudi za turiste potražite na vipcroatia.info.

Leave a Reply