Početna Broj 180 Tele2 Mobilni internet – na bonove

Tele2 Mobilni internet – na bonove

blank
ATV & NAUTICA 2020

Tele2 je u martu ove godine najavio novi ciklus investicija u mrežnu infrastrukturu u Hrvatskoj. Nova najnaprednija mrežna infrastruktura kompanije Huawei donosi u Tele2 mrežu dvostruko veću brzinu prenosa podataka (do 42 Mbit/sec), veću pokrivenost u otvorenim i zatvorenim prostorima, bolji kvalitet i povećani kapacitet.

Turisti na Jadranskom moru imaju priliku da uživaju u bezbrižnom surfovanju internetom na unapređenoj mreži ukoliko se odluče za promotivni paket Tele2 Turistički Mobilni Internet na bonove od 10 GB prenesenih podataka, po ceni od 80,00 kuna. Paket od 10 GB prenesenih podataka važi 14 dana od aktivacije. Nakon potrošnje 10 GB u roku od 14 dana ili nakon isteka važenja, korisnici mogu da aktiviraju jednu od Mobilnih Internet Opcija na bonove – S, M, L ili XL.

ATV & NAUTICA 2020

Više informacija o Mobilnim Internet Opcijama možete naći na http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/internet/mobilni-internet-na-bonove/#na-bonove. Tele2 Turistički Mobilni Internet na bonove može se kupiti na Tele2 prodajnim mestima. Spisak prodajnih mesta dostupan je na http://www.tele2.hr/podrska-korisnicima/prodajna-mjesta/.

Svim gostima na Jadranskoj obali želimo prijatan odmor, puno sunca, zabave i dobro surfovanje Tele2 mrežom.

Leave a Reply