Red Dot nagrada ustanovljena je kao jedna od najeminentnijih međunarodnih priznanja za dizajn proizvoda, dok o pobednicima odlučuje žiri koji čini 50 međunarodnih stručnjaka.

Pri dizajniranju i razvoju najnovije generacije modela HR-V, inženjeri Honde su potpuno iznova osmislili popularni kompaktni SUV. Hondino istraživanje je pokazalo da savremeni kupci biraju proizvode ne samo na osnovu konkurentnih performansi ili privlačne estetike, već i po tome kako se oni integrišu u njihove živote i da li proizvodi ispunjavaju njihove individualne zahteve.

Otkriven u oktobru 2021, NT1100 je uveo novu turing eru motociklizma. Udoban i agilan, ovaj model je stilom pratio bogato nasleđe Honde u pogledu turing vozila, sa ciljem da privuče starije vozače, ali i novije generacije koje tragaju za tradicionalnim vrednostima turinga poput komfora i praktičnosti.

Hondin drugi nagrađeni dvotočkaš, ADV350, inspirisan je modelom 750cc X-ADV – koji je brzo stekao nadimak „prvi SUV na dva točka“ po predstavljanju 2017. godine.

Pobednički niz završava nastavlja se nedavno lansiranim generatorom EU32i koji nudi izuzetnu snagu u pametnom dizajnu. On sadrži prvi u svetu integrisani motor visoke izlazne snage u prenosivom generatoru sa ubrizgavanjem goriva i može da se pohvali zadivljujućom snagom od 3.200W.

Prethodni tekstTOP 5: Alternative platformi Spotify za slušanje muzike
Sledeći tekstDucati Futa – električni trkački bicikl

Leave a Reply