Početna BICIKLIZAM 7 Najboljih “hibrid” bajseva!

7 Najboljih “hibrid” bajseva!

Reč „hibrid“ se ovih dana često koristi. Tako vi zapravo nemate mobilni telefon, imate računar i uređaj za razgovor sa elementima interfejsa za prenos podataka. Međutim, postoji jedna stvar koja zaista jeste hibrid, jer kombinuje najbolje od oba sveta: hibridni bicikl. To je kombinacija drumskog bicikla, mountain bike-a, i turing bickla koja je brza, izdržljiva i može da se koristi u svim standardnim ulsovima.

Izbor hibridnog bicikla predstavlja izazov. Neki od njih su ipak pogodiji za opuštenu vožnju po drumovima, dok su drugi više zadržali svoje „off-road“ gene. Kako god, donosimo vam 8 najboljih hibridnih bicikala:

SPECIALIZED SIRRUS
Plus: Širok klirens guma
Minus: Menjanje brzina i kočenje nisu na najvišem nivou

Klon drumskog bicikla: Iako ga često smatraju drumskim biciklom, ovaj model je definitivno hibridni bicikl. Metalna viljuška nema amortizere, i sedište vas neće štititi od svih udara. Držači za korpu i blatobrane, kao i oblik drški pokazuju da je ovaj model ipak namenjen i za vožnju do posla, a ne samo za bicikliste-dugoprugaše. Ima 24-brzinski pogon, koji mu omogućava da savlada brda i doline.

Prodajna cena: $520

DiamondBack-Edgewood-Complete

DIAMONDBACK EDGEWOOD COMPLETE
Plus: Jednostavni menjači
Minus: Jeftini ramovi

Pun opruga: Dugačke, visoko postavljene drške prelepo se stapaju sa 63-milimetarskom viljuškom sa amortizerima. Dok se vozite, ispod vas je sedište sa amortizerima koje čuva vašu trtičnu kost od udara. Položaj tokom vožnje je odličan i omogućava vam da lako gledate unapred. Ogromni 700c točkovi se lepo uklapaju i omogućavaju laganu vožnju, ali donekle ograničavaju brzinu. DiamondBack ima ram napravljen od izdržljive legure aluminijuma 6061-T6, a opremljen je i Shimano 21-brzinskim pogonom.

Prodajna cena: iznad $350

Leave a Reply