Početna Lifestyle 7 najboljih skutera za vodu

7 najboljih skutera za vodu

blank
ATV & NAUTICA 2020

Vreme koje provedete na nekom jezeru ili u nekom zalivu na paddleboard dasci je smirujuće i opuštajuće; ali ko želi da njegovi doživljaji na vodi budu takvi? Ima mnogo drugih situacija u kojima možete da se opustite, ali kad vam je zabava pred nosom, treba je iskoristiti, a ništa ne nudi bolju zabavu od jet-ski skutera. To iskustvo je nešto najbliže vožnji motora na vodi, što će vam sigurno ubrzati rad srca. Ali, treba znati i odabrati pravi model.

Tu nema mnogo mudrosti. Jednostavno izaberete neku marku koja je poznata po kvalitetu i izdržljivosti. Zatim izaberete model koji odgovara vašem stilu vožnje, i spremni ste da se otisnete na talase. Izabrali smo za vas 7 najboljih jet-ski skutera, od dvoseda pa do sportskih jednoseda koji dostižu velike brzine.

ATV & NAUTICA ATV

SeaSpark

SEA-DOO SPARK
Plus: Niska maksimalna brzina
Minus: Odlična upravljivost

Pun poleta: Kada je naišla ekonomska kriza, skuteri su bili među njenim prvim žrtvama, jer predstavljaju čist luksuz. Sea-Doo je na krizu odgovorio tako što je predstavio Spark – lagani, priuštivi i zabavni skuter. Sa svojih 60 konja neće oboriti brzinske rekorde, ali može da razvije preko 80 km/h. Teži oko 200 kg, ima odličnu upravljivost i daje sasvim pristojne performanse za svoju cenu. Prodajna cena: $5,000

Leave a Reply