Početna Broj 198 7 Sjajnih motora za avanturu!

7 Sjajnih motora za avanturu!

U svetu off-road avanturizma, ništa nije rustičnije ili avanturistički od putovanja velikim prostranstvima na motociklu. Radi se pomeranju granica ličnog transporta, putujući ka udaljenim lokacijama koje su nepristupačne automobilima ili kamionetima a predaleke za pešačenje. Pitajte bilo kog pravog motociklistu o iskustvu sa ovim brzim „prašinarima“ a oni će se jednostavno nasmejati, znajući da je to praksa koju morate savladati sami i lično iskusiti, kako bi razumeli.

Stvar sa avanturističkim motociklima je sledeća; oni su veoma raznoliki i nude različite pogodnosti i atrakcije koje odgovaraju svim vozačima. Opcije se kreću od relativno malih motora zapremine 250 ccm do ogromnih mašina sa motorima koji su pet puta veći. Sve zavisi od vaših namera. Vikend ratnici ili punokrvni vozači? Izbor je na vama. Srećom, tu smo da vam pomognemo sa sedam najboljih avanturističkih motocikala koji će vam pomoći da uđete u svet motociklizma. Naš izbor ni u kom slučaju ne obuhvata čitavu ponudu motocikala dostupnu na tržištu, već pruža kratak uvid u raznoliku ponudu u svetu avanturističkog motociklizma. Samo proverite da li su vam bisage spakovane, hrana spremljena i rezervoar za gorivo pun. Svet vas čeka. Nastavite sa vožnjom.

KTM 640 ADVENTURE
Predstavljajući odlično rešenje za vozače sa više iskustva sa avanturističkim motociklima, KTM 640 je lagan i veoma sposoban model Austrijskog proizvođača. Poseduje motor zapremine od 625cc i karburatorom, koji proizvodi 54 KS pri 7,000 obr/min i skoro da premošćava procep između motocikla za prašinu i tradicionalnog turing (eng. „touring“) motocikla.

Hod zadnje suspenzije na KTM iznosi 30 cm dok prednja suspenzija ima hod od 27 cm. Može savladati duboki pesak i vožnju po autoputu (iako vožnje preko dva sata na autoputu nisu preporučene zbog sedišta). Međutim, sa dometom od 480 kilometara sa jedim rezervoarom goriva, KTM 640 je odličan saputnik za produžene vožnje van asfaltiranog puta.

CENA:$6.000+

Leave a Reply