Početna Broj 202 8 Najboljih motornih sanki!

8 Najboljih motornih sanki!

blank
ATV & NAUTICA 2020

Arctic Cat
Planinski M

blank
Najbolji „M“ ikada. M model za 2018 godinu je dizajniran da vas odvede gde nikad niste bili. Unapređena prednja suspenzija, A poluge i skije, karakteriše uzak stav od 91 cm sa uglom od 27°. Rezultat? Drži pravac kao nikad ranije. Kada su u pitanju skije, one su sada lakše sa profilom koji vas sa lakoćom održava na snegu. Međutim to nije sve. Vozači vole snagu, s toga M model za 2018 godinu koristi legendarne Arctic Cat motore sa potpuno novim TEAM Industries kvačilom, koje vas mami da poterate motor do maksimalnih obrtaja.
Lagane osovine od livenog aluminijuma imaju manju površinu od prethodnog dizajna, što smanjuje otpor i poboljšava performanse po dubokom snegu. Takođe, A poluge napravljene od jake legure su lakše od prethodnog dizajna.

Četvorotaktni motor sa lakoćom isporučuje snagu kako bi vam omogućio bolje upravljanje, veću kontrolu i trenutan odziv na gas. Ovakav odziv može biti rezultat samo inovativnog dizajna izduvne grane, koji prenosi energiju sa velikom efikasnošću i odzivom. Odnos snage i težine je izvanredan. Ne postoje serijski proizvedene motorne sanke sa ovako snažnim motorom.
Cena: $13.399

Leave a Reply