Početna AUTOMOBILI Audi A6 sa pametnom navigacijom

Audi A6 sa pametnom navigacijom

blank
ATV & NAUTICA ATV

Već neko vreme sa nestrpljenjem iščekujemo novi A6 model. Pre nego što je stiglo pojačanje, stari model je morao da se nadmeće sa novim modelima BMW Serije 5 i Mercedes E klasom, više od godinu dana.

Uprkos suptilno promenjenim detaljima, ovo je potpuno novi automobil, ali i očekujemo da će se novi A6 pridržavati poznate Audi poslovice „Napredak kroz tehnologiju“.

ATV & NAUTICA ATV

Obećana je udobnija vožnja, sa „samoukom“ navigacijom koja može prepoznati česte putanje uz pomoć analize navigacionih podataka. Svaki novi Audi model koji je opremljen sa ovom tehnologijom doprinosi Audi „floti“ vozila, koja mogu međusobno da dele podatke o saobraćaju i opasnostima na putu u realnom vremenu, u sklopu „Car-to-X“ komunikacionog sistema.

Audi je jedan od nekoliko proizvođača koji nude aplikaciju za pametni telefon kako bi pristupili određenim funkcijama automobila. Audi Connect Key omogućava da povežete maksimalno pet pametnih telefona kako bi otključali, zaključali i startovali automobil, bez korišćenja konvencionalnog ključa. Osim toga, poseduje 38 bezbednosnih funkcija za pomoć vozaču, koje obuhvataju Audi sistem za pomoć prilikom bočnog sudara. Isto kao i Audi A8, A6 model će ispunjavati nivo 3 autonomne vožnje.

Leave a Reply