Početna AUTOMOBILI Automobil za ozbiljno razumevanje – Kia Ceed

Automobil za ozbiljno razumevanje – Kia Ceed

1278

Sa svakom novom generacijom, Kia Ceed hečbek sve više postaje sila koju treba shvatiti ozbiljno. Sada, ako stavimo brend proizvođača na stranu, nema puno razloga zašto ne bi uzeli ovaj model umesto VW Golf ili Ford Focus.

Šta je to što ovaj model donosi? Osim što više ne poseduje apostrof, novi Ceed je malo duži i širi od modela koji je zamenio, što bi trebalo da poveća prostranost unutar automobila.

Izgled je blago „zaoštren“ u poređenju sa prethodnim modelom, što mu daje sportski izgled. Ovaj utisak je dodatno naglašen širokim stubovima i oštrim prelomnim linijama koje se protežu dužinom automobila. Unutrašnjost će biti poznata Kia vlasnicima, sa kontrolama klima uređaja i sistema za zabavu, logički postavljenim i jednostavnim za upotrebu.
U ponudi će se naći velik izbor motora, koji obuhvata trenutni 1.0 litarski benzinski motor i potpuno novi 1,4 litarski motor koji je zamena za 1,6 litarski motor iz starog modela. Dve verzije trenutnog 1,6 litarskog dizel motora će takođe biti dostupne.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here