Početna Gadgets BearTek Bluetooth rukavice sa telefonom i kamerom u prstu!

BearTek Bluetooth rukavice sa telefonom i kamerom u prstu!

TL-10 saveta za Instagram HEADER

Da li ste umorni od skidanja rukavica kako bi se javili na poziv ili kako bi menjali pesme dok skijate? BearTek Bluetooth Snowsport rukavice pretvaraju vašu ruku u daljinski upravljač. Tako je, one poseduju bežični uređaj koji se stavi u mali džep na naličju rukavica (puni se putem mikro USB utičnice i sa jednim punjenjem može raditi 80 sati). Povežite rukavice sa mobilnim telefonom putem Bluetooth konekcije, pritisnite „On“ taster (na levom palcu rukavice) i spremni ste. Možete vršiti neke osnovne komande, pritiskanjem tačaka osetljivih na dodir na vrhovima prstiju rukavice, na površinu na palcu.

Možete se javljati ili odbijati pozive, puštati/pauzirati muziku putem gornjeg senzora na kažiprstu dok vam senzor na srednjem prstu omogućava da pustite sledeću ili prethodnu pesmu. Sistem funkcioniše bolje nego što očekujete; jedino morate držati dugme pritisnuto par sekundi ako neko vreme niste ništa kontrolisali jer se rukavice automatski zaključaju kako bi se sprečila slučajna aktivacija.

TOP 5 App za bolje pamcenje

BearTek prodaje zaseban bežični modul radi kontrolisanja odgovarajućih GoPro kamera, ali prodaja je ograničena i teško se nabavlja. Pored GoPro kontrolera očigledno je da kompanija ima planove da poveća funkcionalnost rukavica. Neki senzori osetljivi na dodir još nemaju dodeljene komande, tako da i dalje ima mesta za napredak. Na primer, bilo bi lepo da je moguće pristupiti Siri pomoćniku na iOS operativnom sistemu ili Google Now na Android uređajima, kako bi mogli koristiti funkciju glasovnog pozivanja.
Rukavice takođe dolaze u motociklističkoj verziji i univerzalnoj verziji.

Leave a Reply