Početna Lifestyle Daska za jedrenje na motorni pogon – SIPABOARD

Daska za jedrenje na motorni pogon – SIPABOARD

Uprkos tome što je uzbudljivo, za paddle boarding (vožnja daske sličnoj dasci za surfovanje, ali pomoću vesla) vam je ipak potrebno malo prakse. I premda nije preterano teško savladati ovu veštinu, ipak je lepo znati da postoji i sprava koja će vam olakšati stvari u početku. Tome služi samo-naduvavajuća električna paddleboard daska kompanije SipaBoard. Kao i kod vožnje bicikla, na početku vožnje je potrebno malo brzine da bi se daska ispravila, a ugrađeni električni motor, poznat kao SipaDrive vam pomaže u tome. Pomoći će vam da dostignete potrebnu brzinu, a nakon toga možete da koristite veslo, ili da nastavite da koristite motor. Naravno, i dalje je potrebno da upravljate daskom.

SipaBoard-Self-inflating-Electric-Standup-Paddleboard-image-2-630x420

Odvojiva pumpa može da naduva Sipaboard za manje od pet minuta. Pumpu i električni motor napaja baterija koja omogućava do 3 časa zabave na vodi, u zavisnosti od brzine kojom idete (maksimalna brzina je 6.5 kmh). Uz dasku se isporučuje veslo koje na dršci ima bežične komande za povećavanje ili smanjivanje brzine ili isključivanje motora. Proizvođač je imao na umu i bezbednost, pa se motor tako automatski isključuje ako se daska prevrne. Na kraju, za razliku od običnih daski za paddle boarding, ova može da se savije tako da stane u ranac.

Slovenačka kompanija prikuplja sredstva za proizvodnju preko sajta Kickstarter. Ukoliko želite SipaBoard, možete da podržite kampanju. Daska može biti vaša uz zalog od $1,190, pod uslovom da sve prođe kako treba, tj. da se prikupi dovoljno sredstava, u kom slučaju možete očekivati isporuku u septembru ove godine.

Leave a Reply