Početna Broj 201 Dobro se opremite za spuuuštanje, nizbrdo!

Dobro se opremite za spuuuštanje, nizbrdo!

Zimska sezona je počela, a ukoliko se još niste pripremili za odlazak na odmor pravi je čas. Bilo da već imate staru opremu ili morate da kupite ili iznajmite novu, važno je da se na pravi način spremite za vratolomije na snegu, ili poziranje u kafiću na stazi...

blank
ATV & NAUTICA 2020

Atomic men

Redster S9

blank
Najnovija generacija Redster skije savršena je za kratke i srednje zavoje na stazi, izuzetno stabilna i lako vodljiva skija. Redster S9 su nove slalomske skije sa skijaškom tehnologijom za Svetsko prvenstvo. Sa Servotec tehnologijom sada su još agilnije i stabilnije. Reč Servotec proizilazi iz reči „servo upravljač“, koji osigurava precizne nastavke i potpunu kontrolu pri velikim brzinama. Redster S9 je savršen izbor za svakoga ko uživa u kratkim i brzim zavojima.
CENA: 104.391 RSD

Hawx Prime 120

blank

Moderno dizajnirane i udobne muške pancerice Hawx Prime 120 za skijanje su idealne za rekreativne i napredne skijaše u potrazi za laganom, udobnom i toplom pancericom. Materijal od kojeg su napravljene pruža dugotrajnost i izdržljivost. Pancerica je namenjena vrhunskim skijašima. Memory Fit 3D Platinum tehnologija pruža odličnu udobnost, može se u potpunosti oblikovati prema vašoj nozi, a 3M Thinsulate izolacija pruža toplinu i za vreme najhladnijih vremenskih uslova. Sa Power Shift tehnologijom možete povećati flex index do 130.
CENA: 44.991 RSD

Nomad LF

blank
Nomad LF je jedna od najprodavanijih Atomic skijaških kaciga. Sadrži ABS hard shell i jedinstvenu Atomic tehnologiju Live Fit, kao i široku providnu memorijsku penu koja pruža individualno prilagođavanje obliku glave. Sistem za podešavanje veličine omogućava fino podešavanje i pruža još veću udobnost.
CENA: 15.291 RSD

Savor M

blank
Naočare imaju cilindrično dvostruko staklo koje pruža neverovatno vidno polje, kako periferno, tako pri pogledu na gore i na dole. Dolaze sa prilagođavajućom penom, koja se u potpunosti prilagodi obliku vašeg lica i pruža savršenu udobnost. Takođe, poseduju traku sa prevlakom od silikona, koje ne dozvoljavaju da se naočare pomeraju kada ih namestite na kacigu kako vama odgovara.
CENA: 9.531 RSD

Leave a Reply