Početna Lifestyle Electrolux na festivalu u Kanu

Electrolux na festivalu u Kanu

Momacki auto – Infiniti HEADER

Podrška festivalu traje već tri godine, a Electrolux dovodi partnerske šefove kuhinja koji imaju ukupno osam Mišelinovih zvezdica


Electrolux je proslavio skoro 100 godina svoje profesionalne izvrsnosti nastavljajući podršku i partnerstvo sa filmskim festivalom u Kanu. Electrolux koji oprema skoro 50% restorana koji poseduju Mišelinove zvezdice širom Evrope je doveo partnere – šefove kuhinja na Kanski festival kako bi omogućio gastronomska uživanja tokom svih glavnih događaja i gala večeri.

U okviru Electrolux Agora paviljona u Kanu, smenjivali su se nagrađivani timovi kuvara koji su posluživali goste tokom festivala, uključujući vlasnicu tri Mišelinove zvezdice Anne-Sophie Pic, vlasnike dve Mišelinove zvezdice Clauda Bosija i Brunu Ogera, kao i braću Christiana i Manuela Costardija koji imaju jednu zvezdicu.

„Electrolux partneri – kuvari Anne-Sophie Pic i Bruno Oger zajednički su pripremali gala večeru za samo otvaranje festivala koristeći Electrolux profesionalne uređaje unutar kuhinje Electrolux Agora paviljona“, rekla je Olivia Kaye, Experiential Manager, Electrolux. „To su isti uređaji koje koriste i u svojim profesionalnim kuhinjama“.

10 saveta Instagram IN PAGE