Početna Lifestyle Električni MOTO puž – Johammer

Električni MOTO puž – Johammer

blank
ATV & NAUTICA 2020

Ovaj motor na elektro pogon je vizuelno bitno drugačiji od svega do sada. Dizajnerski se dosta razlikuje, ali su mu vozne karakteristike očekivane. Ima samo jednu brzinu, a na vama je da date ili oduzmete „gas“.

Electric Motorcycle J1 se pravi u Austriji, a kao da je namenjen Srbiji. Maksimalna brzina mu je 120 km/h, pa nema bojazni od brze vožnje po auto-putu. Domet s jednim punjenjem, tj. autonomija, je do 200 km, u zavisnosti kako ga „gazite“ i kolika vam je Lithium Ion baterija. Model J1.150 ima 8.3 kWh (autonomija od 150 km), a J1.200 ima 12.7 kWh. Ujedno, to je jedno što možete birati od tehničkih specifikacija. Od boja, na raspolaganju su srebrna, bela, plava, zelena i žuta.

Umesto na centralnoj instrument tabli, informacije prikazuje na dva retrovizora, što vas navodi na dodatnu pažnju pri prolasku kroz uzane puteljke, jer ako ih oštetite skupo će vas koštati. Na obe strane imate po ekran dijagonale 2.4 inča, za ispis svih relevantnih informacija.

Za bateriju ćete dobiti garanciju za 200.000 pređenih kilometara, ili četiri godine, tj. u tom peroiodu se njen kapacitet neće spustiti na manje od 85 odsto.

Ukupna dužina motora je 2200 mm, visina 1300 mm, dok je sedište na visini od 650 mm. I da, prednji točak je veći od zadnjeg. E sad, ko bi izdvojio za ovu neobičnu kreaciju 23.000 evrića, pitanje je…