Početna Lifestyle HTC PREDSTAVLJA NOVU GLOBALNU BREND PLATFORMU

HTC PREDSTAVLJA NOVU GLOBALNU BREND PLATFORMU

blank
ATV & NAUTICA ATV

RDJ
Nova brend platforma „Change“ je dugoročna strategija koja slavi HTC uticaj na mobilnu industriju, tokom prethodnih 17 godina. Uvodeći potpuno inovativan pristup koji će transformisati industriju, kampanja predstavlja najveće do sada ulaganje kompanije HTC u marketing i obraća se korisnicima kroz širok spektar tradicionalnih i digitalnih medija.

Pokrećući globalnu platformu, nova kampanja će biti pokrenuta od avgusta 2013. godine. Predstavljajući čuvenog glumca i režisera Roberta Dauni Džuniora prva reklama će biti puštena na YouTube kanalu 15. avgusta, a nju će zatim pratiti serija bioskopskih i TV ostvarenja.

ATV & NAUTICA ATV

„Inovativnost, autentičnost i smelost su postavili HTC na mesto pokretača promena u mobilnoj industriji. Naša originalna i razigrana platforma pod nazivom Change je potpuno jedinstvena i povezuje naš brend sa istim kvalitetima po kojima su naši telefoni već poznati. Ovom kampanjom potvrđujemo da je uloga HTC-a na mobilnom tržištu da definiše promene i da predvodi industriju u razvoju najnovijih i najinovativnijih tehnologija”, istakao je Ben Ho, HTC marketing direktor.

Jedno od najpopularnijih lica sa velikih ekrana, Robert Dauni Džunior je potpisao dvogodišnji ugovor sa HTC korporacijom. Pored uloge u reklami, on je dodao i svoj lični pečat kampanji blisko sarađivajući sa HTC-ovom globalnom agencijom kako bi oblikovali kreativni pravac nudeći različita tumačenja HTC akronima.

Brend platforma će imati tri faze koje će početi sa inicijalnom oglasnom kampanjom koja naglašava šta HTC znači ljudima. Druga faza predstavlja kako su neke HTC inovacije kao što su BlinkFeed, Video Highlights i BoomSound promenile mobilnu industriju, dok će naredna faza biti fokusirana na to kako HTC proizvodi podstiču pojedince da unose promene u svoje živote.

Word randomiser aplikacija koja se na nalazi na HTC.com sajtu i koja je promovisana putem društvenih medija Facebook, Google+ i Twitter kreirana je sa ciljem da omogući ljudima da identifikuju najneobičnije interpretacije HTC-a.