Početna Broj 194 Hublot BIG BANG FERRARI

Hublot BIG BANG FERRARI

ATV & NAUTICA 2020

Hublot je uvek stvarao modele sa naglašenim dizajnom i to važi za saradnju sa Ferarijem, koja je počela 2011 godine. Svaki novi model predstavlja otelotvorenje konstantne potrage za inovacijama, izuzetnosti i performansama koje objedinjuju ova dva brenda. Big Bang Ferrari nije izuzetak. Crpeći inspiraciju iz inovativnog izgleda i dizajna novih Ferari modela, Ferari i Hublot su redizajnirali konture Big Bang Unico modela.

Najbolje iz oba sveta
Novi dizajn kombinuje najbolje ideje iz Hublot-a sa dizajnerskim jezikom Ferarija. Savršena silueta i proporcije naglašavaju novu arhitekturu Big Bang Ferrari časovnika, posedujući veoma stilizovane ali funkcionalne detalje.

ATV & NAUTICA 2020

Brojčanik
Oznake minuta i prozorčić koji se nalazi pored pozicije za „3h“, su dizajnirani tako da podsećaju na tahometar automobila dok je stil oznake datuma inspirisan brzinomerom Ferarija. Logo propetog konjića je diskretno postavljen na poziciji „6h“. Drugi brojčanik je postavljen na poziciji „9h“ i izgledom podseća na usisnik vazduha. Kazaljke za sate i minute su potpuno redizajnirane i sada omogućavaju lakše čitanje vremena. Za razliku od prethodnog modela, brojke su sada postavljenje paralelno sa linijama i stvaraju utisak kao da plutaju iznad kazaljki, čime se čitav časovnik dobija trodimenzionalan izgled.

Leave a Reply