Prvi mehanički golferski sat na svetu, Hublot Big Bang Unico Golf, izazvao je pometnju kada je predstavljen 2018. godine. Četiri godine kasnije, on je jednako impresivan, i po prvi put se pojavljuje u kombinaciji narandžaste i karbonske boje. Kao što samo ime nagoveštava, njegovo kućište prečnika 45 mm je napravljano od ugljeničnih vlakana i narandžastog obojenog materijala po imenu Teksalijum.

Unutar kućišta nalazi se mehanizam MHUB 1580 koji ima funkciju za beleženje golferskih rezultata koristeći žuti druker koji se nalazi na 2 sata i kontroliše indikator udaraca smešten na 3 sata, srebrni druker na 4 sata, koji resetuje indikator broja udaraca i napreduje do indikatora rupe koji se nalazi na 9 sati i pušer u obliku tanka na 8 sati, koji resetuje rundu, uključujući i prethodne indikatore i ukupni rezultat koji je prikazan na 6 sati.

Sat takođe ima i indikacije sati i minuta, skeletonizirani brojčanik kroz koji možete da gledate kako mehanizam radi i narukvicu od crne gume i narandžaste teleće kože, sa teksturom ugljeničnih vlakana. Takođe dobijate i drugu narukvicu od narandžaste tkanine. Serija je ograničena na 100 primeraka.

Prethodni tekstFiat E-Ulysse za 2022. godinu debituje kao električni „dnevni boravak“ za Evropu
Sledeći tekstTOP 5: Laganih solarnih punjača za hajkere i nomade

Leave a Reply